A Seco Tools általános ISO esztergáláshoz bővíti Jetstream Tooling® befogó kínálatát

2020. május 08., péntek, 18:58

Címkék: befogástechnika befogó fémmegmunkálás forgácsolás precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco Tools bejelentette Jetstream Tooling® Integrated (JETI) technológiája bővítését, általános ISO esztergáláshoz való befogók teljes választékával. Ez az egyszerű használatú belső hűtési technológia jelentősen megnöveli a szerszámélettartamot, ugyanakkor lerövidíti a beállítás és a szerszámcsere idejét, köszönhetően az új, egy csavaros lapka leszorításnak és a külső tömlők hiányának.

A nagynyomású hűtő-kenő folyadékot közvetlenül a forgácsolási zónába irányítva a JETI technológia kiváló forgács- és hőmérséklet-kezelést biztosít. A további folyamat-optimalizálás érdekében a befogók Jetstream Tooling® Duo funkcióval, egy további hűtő-kenőanyag kimenettel is rendelkeznek a lapka hátlapjánál, ami az alkatrészmegmunkálási igények szerint használható. A jóvoltából a gyártók sokkal magasabb értékű forgácsolási paraméterekkel dolgozhatnak az alkalmazási biztonság romlása nélkül bármilyen ISO-S, ISO-M vagy ISO-P forgácsolási alkalmazásban.

Az általános ISO befogókhoz szánt, elsőként MDT, X4, 150.10 és Snap-Tap® befogókhoz bemutatott, kibővített JETI termékcsalád 182 új terméket tartalmaz minden hüvelykes, metrikus és Seco-Capto™ befogóhoz. Ha további információra van szüksége a JETI ISO szerszámbefogókkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el a JETI befogók termékoldalára.

www.secotools.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek