A digitális térbe költözik a világ legnagyobb szerszámgépipari házi kiállítása

„Automatizációs és digitalizációs megoldásokkal erősítjük Önt.”

2021. január 13., szerda, 11:02

Címkék: automatizálás CELOS digitalizálás DMG MORI duoBLOCK® Házi Kiállítás nyílt nap Pfronten

Az első DMG MORI digitális rendezvény sikeres bemutatóját követően 2021. február 2-4. között 9:00 órától Pfrontenből élőben, digitálisan és interaktívan ismerhetők meg a fémmegmunkálás legújabb trendjei és a DMG MORI fejlesztései.

2021. február 2-4. Élőben Pfrontenből

  • Automatizálás
  • Digitalizálás
  • TULIP
  • 5-Tengely

Regisztráljon gyorsan és egyszerűen!

  • Látogasson meg minket a DIGITAL-EVENT.DMGMORI.COM címen
  • Válassza kis a nyelvet/régiót
  • Kattintson a “REGISZTRÁCIÓ MOST” gombra a regisztrációs űrlaphoz
  • Töltse ki személyes adatait és kattintson a "REGISZTRÁCIÓ" gombra a befejezéshez

Élő, digitális és interaktív

Élő közvetítés

Digitális és interaktív – élőben közvetítve pfronteni technológiai központunkból.  Tegye fel kérdéseit élőben a stúdiónkban lévő szakembereinknek.

Digitális bemutatóterem

Ismerje meg több mint 25 high-tech gépünket és automatizálási megoldásainkat, köztük az M1 és CLX 450 TC világpremierjeivel.

Találkozzon saját kapcsolattartójával online!

Szervezzen személyes online találkozót a DMG MORI szakértőivel, fedezzék fel együtt a Digitális Bemutatótermet és a legfontosabb eseményeket.

Az élő előadásokat a legújabb tehcnológiai fejlesztésekkel és a 2021-es világpremierekkel kezdik. Az ezt követő napok az automatizálásra és a digitalizációra összpontosítanak: A digitális transzformáció teljes értékláncán kísérik végig Önöket. Ennek során a legújabb, a jövőbiztos gyártáshoz vezető szerszámgépekre, automatizációs megoldásokra és digitális termékekre támaszkodnak majd.

Tudjon meg többet a jövő kihívásainak legyőzéséről az élő előadásokból és a szakértőkkel folytatott beszélgetésekből. Használja ki a lehetőséget és tegye fel kérdéseit személyesen a szakértőknek vagy saját kapcsolattartójának egy egyéni online találkozó alkalmával.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek