2022-ben ismét OPEN HOUSE-t rendez a CHIRON Csoport

2022. április 04., hétfő, 06:00

Címkék: CHIRON forgácsolás nyílt nap Open House rolatast stama

A CHIRON Csoport szeretettel meghívja Önt a 2022. május 11-13. közötti, az egész iparágban nagy népszerűségnek örvendő eseményére, a németországi Tuttlingenben sorra kerülő CHIRON OPEN HOUSE-ra. A látogatók számos megmunkálási innovációt láthatnak majd élőben, és értékes információkat kaphatnak az automatizált, jövőbiztos és fenntartható gyártást szolgáló termékekről és megoldásokról.

Valódi kézfogások, személyes beszélgetések, személyre szóló tanácsok és természetesen a megmunkálási innovációk élő bemutatói: a CHIRON Csoport OPEN HOUSE 2022 rendezvényén mindez újra lehetséges lesz. Bemutatásra kerülnek például a jármű- és repülőgépipar hatékonyságnövelésére hivatott DZ 25 P és a DZ 28 P öttengelyes megmunkálógépek, valamint az intelligens szuperfiniseléshez kifejlesztett Micro5.

Visszapillantás 2019-es OPEN HOUSE-ra: a jól ismert iparági találkozó új fejezetéhez érkezett a CHIRON Csoport tuttlingeni telephelyén

Az idei esemény további fénypontjai közé tartoznak az intelligens additív gyártási megoldások, valamint az új CHIRON 715 sorozat a többfunkciós komplett megmunkáláshoz, amely egy kiterjesztett valóság megoldással kerül majd bemutatásra. A látogatók és a szakértők eszmecseréjét olyan jövőre fókuszáló témák is beindítják majd, mint az automatizálás, a szolgáltatások, a felújítás és a folyamatpartnerekkel való jövőközpontú együttműködés.

A látogatók ismét számos megmunkálási innovációt láthatnak működés közben, és informálódhatnak az automatizált, jövőbemutató és fenntartható gyártást szolgáló termékekről és megoldásokról

Kompetens, intelligens, innovatív és fenntartható: ez a négy pillér, amelyet a CHIRON Csoport szeretne megismertetni minden látogatóval az OPEN HOUSE során. A CHIRON, STAMA, CMS, FACTORY5 és GREIDENWEIS márkacsoport öt erős márkájának mindegyike saját szakértelmét emeli majd ki az optimalizált termelékenység és alacsonyabb CO2-lábnyom mellett. A gyártási gyakorlathoz a folyamat szakértelem 29 kompetenciapartnerének termékei és szolgáltatásai adnak majd új impulzusokat, de a kompetencia és intelligencia, az innováció, valamint a fenntarthatóság témaköreivel foglalkozó három napos előadási program is sok inspirációt nyújt majd az értékteremtés optimalizálásához.

29 kompetenciapartner és széles előadásprogram ad a látogatóknak friss inspirációt gyártási mindennapokhoz

Összességében elmondható, hogy a 2022. május 11-13. között tartott rendezvény kiváló platformot jelent az innovatív gyártási megoldásokhoz és az izgalmas, szakértői eszmecseréhez. Többek között erre szolgál majd a második nap végén az élőzenés „Get Together” program is.

Regisztráció és időpont kérés: https://chiron-group.com/chiron-group/exhibitions-and-events/open-house

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek