Csak a szakértelem számít

A Walter az idei, AMB 2014 nemzetközi vásáron új fejlesztéseket és egy feltűnő újdonságot mutat be

2014. október 06., hétfő, 20:03

Címkék: esztergálás fémmegmunkálás kiállítás marás

A fémmegmunkálás világa találkozik Stuttgartban szeptember 16. és 20. között az AMB vezető szakmai kiállításon. A tübingeni központú Walter AG legújabb fúrási, marási, esztergálási és menetmegmunkálási fejlesztéseivel lesz jelen - beleértve egy olyan újdonságot, amelyhez hasonlót még soha nem láttunk: ez a szerszám feltűnően másképpen fúr.

Intelligens szerszámmegoldások, amelyek példaként szolgálnak: a Walter szakértői mindig ezért a célért dolgoznak. A 2014-es AMB kiállításon a látogatók ismét megcsodálhatják azokat az újításokat, amelyekkel a Walter megkönnyíti a forgácsoló felhasználók életét. Egy dolog előre kiderülhet: a Walter-nek köszönhetően a fúrás új arculatot kapott. A tübingeni mérnökök nem kevesebbet, mint egy új fúrási teljesítményosztály fogalmát mutatják be.Emellett a Walter teljes termékkínálatának újításait is bemutatja: a Walter Prototyp TC610/TC611 menetmarók jobb teljesítményt, nagyobb folyamatbiztonságot és akár 40%-kal hosszabb éltartamot ígérnek. A MC326 és MC726 jelű nagyteljesítményű marók a “Tough Guys” méltó követői és kétszeres termelékenységet tesznek lehetővé - akár 100%-os éltartamnövekedést nyújtanak ugyanakkora forgácsolási teljesítmény mellett, vagy akár 50%-kal nagyobb forgácsolósebesség is lehetővé válik a piacon elérhető hagyományos termékekhez képest.Az új termékcsalád, a "Walter Supreme" négy igazán nagyteljesítményű szerszámot képvisel. A Walter kínálatában a “Supreme” a lehető legjobb minőséget jelenti és ezt  egyértelműen ki is fejezi. A folyamatbiztonság kiemelt jelentőségű beszúráskor és leszúráskor: a beszúrókések és a belső hűtéssel ellátott szerszámtartók az új, egyélű Walter Cut SX beszúrórendszerhez immár két kiegészítő mérettel és konstrukcióval kibővülve lesznek elérhetőek.

A DC150 tömör keményfém fúrók egy új termékcsaláddal bővítik a Walter fúrókínálatát, amely három fő pillérre támaszkodik: a "Walter Perform" a pontosságot, folyamatbiztonságot és a költséghatékonyságot testesíti meg. A DC150 típussal a Walter csúcsminőséget kínál azoknak a felhasználóknak, akiknek korábban a költséghatékony megmunkálás érdekében más megoldásokat kellett keresniük.

www.walter-tools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek