A Seco Tools weboldalának felhasználói fejlett online szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá

2019. december 19., csütörtök, 06:00

Címkék: adatbázis online platform online portál precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco Tools online szolgáltatások teljes sorával válaszol ügyfelei igényeire a www.secotools.com weboldalon.

A felhasználók egy teljes webáruház és elektronikus adatcsere (EDI) szolgáltatás előnyeit élvezhetik¤ A webhely emellett online alkalmazásokat, naprakész iparági híreket és betekintést is nyújt. A Seco Tools úgy alakította ki webhelyét, hogy segítségével a felhasználók a legmagasabb szintű termelékenységet érhessék el gyártási műveleteik során.

A Seco Tools a Suggest (Javaslat) alkalmazást és fejlett keresési funkciót kínál. Az eszközzel a felhasználó saját eljárásai, anyagai és képességei alapján megtalálhatja az optimális szerszámot. A további szerszámok megrendeléséhez mindössze bejelentkezés és a termékeket tartalmazó korábbi megrendelés kijelölése szükséges. A teljes körű EDI-szolgáltatások az ügyfeleket közvetlenül a Seco Tools adatbázisaiba integrálva felgyorsítják az eljárást.

Az iparág-specifikus aloldalak azt mutatják, hogy a Seco Tools tisztában van a kihívásokkal, amikkel ügyfelei találkoznak. Érdekes cikkek, videók és letölthető tartalom segít a gyártóknak lépést tartani a legfrissebb hírekkel és megmunkálási stratégiákkal. A weboldal az ügyfelek adatait is tárolja. A regisztrált felhasználók a weboldalon keresztül online megtekinthetik tesztelési jelentéseiket.

www.secotools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek