A lézersugaras vágás minden igényére megoldást kínál a Prima Power 2D lézercsaládja

A Prima Power a világ egyik vezető lézersugaras gépgyártója, mely az egyik legrégebbi tradícióval és legmagasabb tapasztalattal bíró gyártója a lemezmegmunkálás ezen területének

2021. március 22., hétfő, 06:00

Címkék: CO2 lézer fiber lézer lemezmegmunkálás lézer lézeres vágás lézertechnológia Prima Power

Az 1 500 × 3 000 mm és 2 000 × 6 000 mm közötti méreteknek, illetve a 2 és 10 kW közötti, saját fejlesztésű konstrukciókban is elérhető CO2- és fiber lézereknek köszönhetően a vállalat tényleg minden gyártási igényre megoldást kínál, a feldolgozható anyagok teljes spektrumán, kiváló lyukasztási sebesség mellett. A vállalat 2D lézeres megoldásai minden ipari területre ideálisak: az alvállalkozóktól a mezőgazdasági és építőipari berendezéseken át egészen az ipari járművekig.

A Prima Power 2D lézervágó termékkínálata

LASER GENIUS – Egy igaz géniusz, amely egyszerűbbé varázsolja a munkát és javítja a vállalat hatékonyságát.

Ez a nagy termelékenységű, pontos lézervágó gép lienáris motorokkal, szénszálas szánnal és intelligens szenzorokkal lett felszerelve, és úgy tervezték, hogy a legnagyobb kihívásoknak is megfeleljen. A Laser Genius a nagy fokú rugalmasságot kiváló dinamikus teljesítménnyel ötvözi, az innovatív anyaghasználatának (pl.: szénszál, szintetikus öntött gránit váz) köszönhetően pedig rendkívüli hatékonyságot és pontosságot kínál felhasználóinak. Tovább fokozzák hatékonyságát a dinamikus lineáris motorok, amelyek a hagyományos berendezésekhez képest akár 20%-kal nagyobb termelékenységet biztosítanak.

LASER SHARP – Termelékenység és megbízhatóság közepes és nagy méretű lemezekhez

A Laser Sharp egy hagyományos, megfizethető, már bizonyított megmunkálógép durvalemezek gyártásához – a modern üzemek valódi igáslova. 2 000 × 6 000 mm-es méretével és akár 10 kW-os fiber lézer generátorával a berendezés kiválóan alkalmas közepes és nagy méretű lemezek megmunkálásához az alapanyagok széles skáláján, beleértve a fényvisszaverő anyagokat is. A gép nagy igénybevételre tervezett robusztus felépítése és kiváló ár-érték aránya rendkívül vonzó kombinációt képvisel a piacon.

PLATINO FIBER – Az Ön alkalmazására szabva

A Platino Fiber egy termelékeny, hatékony, könnyen használható fiber lézervágó berendezés, amely rugalmasságot és kiváló minőséget kínál minden anyagvastagsághoz és alkalmazáshoz. A Platino Fiber fejlesztésénél a Prima Power mérnökeinek a célja az volt, hogy az ügyfelek saját alkalmazásaiknak megfelelően tudják maximalizálni versenyképességüket. Az adaptív vágófej kivételes megbízhatóságot és a lehető legjobb vágási eredményt kínál, még vastagabb anyagok esetén is. A Platino Fibert nagy kapacitású fiber lézerforrásokkal lehet felszerelni, amelyekkel 2–6 kW közötti teljesítmény érhető el, az ügyfél saját alkalmazásának megfelelően.

PLATINO CO2-lézervágó mindenkinek

Rugalmas, felhasználóbarát, kompakt CO2-lézergép, kiváló ár/teljesítmény aránnyal és automata munkadarab-kezeléssel. A Platino egy általános célra tervezett 2D lézervágó gép, ami számtalan különböző alkalmazáshoz, gyártói igényhez és költségvetéshez jelent optimális választást. Két asztalméretben kapható: 1 500 × 3 000 mm és 2 000 × 4 000 mm, a lézerforrás pedig 2 500 és 4 500 W közötti teljesítménnyel választható, így tényleg minden célnak megfelel. Széles körű automatizációs moduljainak köszönhetően ráadásul kis és nagy sorozatos gyártáshoz egyaránt alkalmas.

 

Lézervágó típusa

Elérhető méretek

Lézerforrás teljesítménye

Laser Genius

1 500 × 3 000 mm

2 000 × 4 000 mm

3–10 kW

Laser Sharp

2 000 × 6 000 mm

3–10 kW

Platino Fiber

1 500 × 3 000 mm

2–6 kW

Platino

1 500 × 3 000 mm

2 000 × 4 000 mm

2,5–4,5 kW

Automatizációs megoldások a 2D lézercsaládhoz

A Prima Power szerszámgépek rendkívül megbízhatók, és világszerte a legszigorúbb gyártói környezetekben és a legigényesebb ütemtervek mellett használják őket, ami kifejezetten alkalmassá teszi őket a 24/7 gyártásra. Az elmúlt évek növekvő tendenciát mutattak a szerszámgépek valamiféle automatizációs megoldással együtt történő vásárlásában, a Prima Power pedig képes az ügyfelek alkalmazásának legmegfelelőbb kombinációt kínálni.

A Prima Power CO2-, valamint fiber lézerforrásai vagy saját fejlesztés és gyártás során, vagy kizárólag a szakterület legjelentősebb gyártóival való szigorú együttműködés eredményeként jönnek létre. Csak így garantálható minden Ügyfélnek a legmegfelelőbb megoldás.

MINDEN EGYBEN. A Prima Power – miután bemutatta nagy teljesítményű fiber lézerforrását – az első olyan lézervágógép-gyártóvá vált, amely házon belül fejlesztette ki saját, a gépekhez már elérhető fiber lézerforrását. A fiber lézer bevezetésével mindig megtaláljuk Ügyfeleink számára az optimális megoldást, és lehetőségünk nyílik arra is, hogy mindent egy kézből kínáló beszállítóvá váljunk Ügyfeleink szemében.

További információ:

Lang & Társai Kft.

Holczer Dávid, értékesítés és szaktanácsadás

Tel.: +36 70 397 7388

E-mail: david@langtool.hu

www.primapowergepek.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek