Új, okostelefonnal működtethető BradyPrinter M611 nyomtató kábelek és alkatrészek címkézéséhez

2019. január 08., kedd, 16:28

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

Az új BradyPrinter M611 mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. Egy okostelefon és a Brady Corporation ingyenes Expressz Címkék alkalmazása segítségével legösszetettebb címkék is egyszerűen, akár a helyszínen is megtervezhetők, majd a BradyPrinter M611 nyomtatóval megbízható, ipari minőségű címkeanyagokra nyomtathatók.

Bármilyen összetett címke tervezése telefonnal, akár a helyszínen is

A felhasználók a Brady Expressz Címkék alkalmazás telepítése után bármelyik okostelefonon tervezhetnek összetett címkéket lineáris és 2D vonalkódokkal, sorszámozással, képkönyvtár használatával, szöveggel, időbélyegzővel, és akár felhőből származó adatokkal is. Az Expressz Címkék alkalmazás a legátfogóbb címketervezési lehetőségeket kínálja okostelefonokra, melyek között az egyedi azonosító címkék gyors létrehozását támogató tervezővarázslók is megtalálhatók.

Bárhonnan elérhető

Az azonnali nyomtatáshoz a címketerveket Wi-Fi vagy Bluetooth funkcióval elküldheti a BradyPrinter M611 nyomtatóra az okostelefonon lévő Expressz Címkék alkalmazásból. De az irodában lévő számítógépről is elküldhetők vagy arra is fogadhatók, így a felhasználóknak nem kell mindig  nulláról tervezniük a címkét. Egyszerűen, az iroda és a helyszín közötti szakadék áthidalásával érheti el, szerkesztheti és nyomtathatja ki a meglévő terveket. A BradyPrinter M611 nyomtatóhoz tartozó Expressz Címkék alkalmazással a Brady Workstation alkalmazásplatform alkalmazásaival tervezett minden címke kompatibilis.

Megbízható címkék nyomtatása

Az új BradyPrinter M611 mobil nyomtató a Brady megbízható, ipari minőségű címkeanyagainak széles skálájával kompatibilis. A szélsőséges hőmérsékleteknek, tűznek, vegyi anyagoknak, oldószereknek, üzemanyagoknak, nedvességnek és szennyeződéseknek ellenálló anyagok kialakításuknak köszönhetően nehéz körülmények között sem esnek le, és jól olvashatóak maradnak. Professzionális címketípusok formájában is kaphatók, melyek között vezetékjelölők, önlamináló címkék, zászló címkék, jelölők és különböző részegységek címkéi, például emelt profilú, névtábla minőségű címkék is megtalálhatók.

Nézze meg a videót, és ismerje meg a nyomtató működését a Brady honlapján!

Brady Magyarország

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek