Új, intelligens címkenyomtató kiváló teljesítménnyel

2018. június 13., szerda, 19:52

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

A Brady Corporation új BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtatója intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt biztosít, és 1200-nál is több standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkét képes kinyomtatni.

Intelligens és könnyen elérhető

Az új BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató a zökkenőmentes és gyors nyomtatóbeállítás érdekében automatikusan kommunikál a Brady Corporation címketervező alkalmazásaival, címke fogyóeszközeivel és festékszalagjaival. Az intuitív, színes érintőképernyőn címke- és nyomtatási állapot monitor is van, és arról is tájékoztatja a felhasználókat, hogy a telepített festékszalag nem optimális a behelyezett címke fogyóeszközhöz. A Brady címkék a középreigazító tekercstartóknak, és az automatikus kalibrációnak és címkebeállításnak köszönhetően egyszerűen betölthetők. Ezen felül a nyomtató számos, az általánosan elterjedt ipari csatlakozási megoldásokkal kompatibilis szabványos porttal rendelkezik.

Kiváló nyomtatási teljesítmény

A 300 és 600 dpi felbontású nyomtatással a BradyPrinter i5100 megbízhatóan, ipari minőségben képes kiváló minőségű nyomatot létrehozni 5 és 110 mm közötti méretben. A nagy teljesítményű 32 bites és 800 MHz-es belső nyomtatóprocesszor segítségével az i5100 300 dpi felbontásnál 300 mm/mp nyomtatási sebességre képes. A nyomtató cserélhető nyomtató görgői intenzív használat esetén is segítenek a teljesítmény maximumon tartásában.

Megbízható, ipari minőségű címkék

A BradyPrinter i5100 70 különböző címkeanyagot, több, mint 1200 készletezett címkefajtát és testreszabott, egyedi címkeanyagot és -elemet képes kezelni. A készülék speciális és általános termékcímkék, elektronikai és NYÁK-címkék, logisztikai és eszközazonosító címkék, kábel- és alkatrész-azonosító címkék és laboratóriumi mintacímkék széles körénél alkalmazható.

Tekintse meg működés közben a BradyPrinter i5100 nyomtatót a Brady webhelyén.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek