Padlójelölés minden forgalomszinthez

2018. november 15., csütörtök, 12:41

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady jelölés jelöléstechnika padlóbevonat

A nagy forgalmú területekhez való új ToughStripe Max bevezetésével a Brady Corporation megbízható jelölési megoldások teljes körét kínálja a kis, közepes és nagy forgalmú padlókhoz.

Megoldás minden forgalomszinthez

A Brady a padló forgalma szintjétől függően háromféle megbízható, színkódolható padlójelölő szalagot kínál. A vinilszalag átmeneti használatra és kis forgalmú környezetekbe való, ideális megoldás lean és Kaizen eseményekhez. A poliészterből készült ToughStripe szalag tartósabb alkalmazásoknál és közepes forgalmú helyeken használható, ahol gyalogosok és könnyű járművek is közlekednek. A Brady legújabb szalagja, a ToughStripe Max nagyobb forgalmú és targoncák által is használt területekre való.

Védett gyalogosok, hatékony járművek

A padlók egyértelmű jelölése praktikus megoldás a gyalogos- és járműforgalom elválasztására a raktárakban és a logisztikai területeken. Ezek a közutakon kijelölt forgalmi sávokhoz hasonlóan segítenek a felhasználók biztonságának és hatékonyságának javításában. A gyalogosan közlekedő alkalmazottak azonnal láthatják, merre mehetnek biztonságosan, a járművek hatékonysága pedig a csak számukra kijelölt sávok kialakításával fokozható.

Nagyobb megfelelőség

A padlójelölés támogatja a 92/58/EGK EU-irányelvnek való megfelelést, mely szerint a szükséges helyeken biztonsági és egészségügyi jelzéseket kell elhelyezni az alkalmazottak számára. Az irányelv akadályoknál és veszélyes helyeken használt jelzésekre, valamint közlekedési útvonalak megjelölésére vonatkozó követelményekkel foglalkozó V. melléklete is kiemeli, hogy a járművek közlekedési útvonalait egyértelműen meg kell jelölni jól látható színű folytonos vonalakkal, ha arra a munkások védelme érdekében szükség van.

Szerezze be a padlójelölési útmutatót vagy kérjen mintákat tesztelésre a Brady webhelyén vagy az emea_request@bradycorp.com e-mail címen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek