Növelje az adatközpont rendelkezésre állási idejét egyértelműen azonosított kábelekkel

2021. március 15., hétfő, 09:38

Címkék: adatközpont azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady Brady Workstation címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

Kerülje el az állásidőt az egyértelműen azonosított címkékkel, alkatrészekkel és tartókeretekkel elérhető rendkívül hatékony hibaelhárítással. Fedezze fel az új hordozható Brady BMP41 nyomtatót - zord körülmények között is optimális teljesítmény.

Az adatközpontokban kihúzandó és cserélendő vagy visszadugandó kábel megtalálása ijesztő feladatnak tűnik. Olyan ez, mint egy tűt megtalálni a szénakazalban: időigényes és idegölő kihívás, különösen akkor, ha magas szintű alkalmazások vannak leállítva és veszélyben vannak a szolgáltatási szintek. Képzelje el, hogy valaki egy rossz kábelt húz ki, és még több kiszolgáló áll le. A Brady megbízható azonosítási megoldásokat kínál ennek elkerülésére, amelyek lehetővé teszik az adatközpont szakembereinek a szükséges kábel gyors megtalálását.

A Brady Workstation alkalmazásplatform számos címketervező funkciót kínál, melyekkel az adatközpontok szinte minden azonosítási igénye lefedhető. Néhány lépésben megtervezhetők a kábelek, alkatrészek és tartókeretek címkéi, de akár a létesítmény jelzései és azonosítói is. A tervek helyszíni nyomtatáshoz egyszerűen elküldhetők egy Brady címkenyomtatóra, így az új címke azonnal felhelyezhető.

Az új Brady BMP41 címkenyomtató: Zord körülmények között is optimális teljesítmény

  • Nagyméretű, átlátszó nézőablakkal, amelyben látható a behelyezett kazetta
  • Jobb fogást biztosító texturált külső gumifelület
  • Támogatja a címkék QWERTY-billentyűzettel vagy Brady Workstation szoftverrel való létrehozását
  • Helyszíni gyorsgomb-funkciókkal, amelyek ideálisak az adatkommunikációs és elektromos szakemberek számára
  • Programozott előre beállított címketípus-opciók vezetékek jelöléséhez, zászlókhoz, kapcsolótáblákhoz és más alkalmazásokhoz.
  • A népszerű forgó önlamináló vinil, hőzsugorcsövek, vezetékjelölők, BradyGrip nyomtatható tépőzáras anyag és beltéri/kültéri vinil is elérhetők zárt kazettákban.

Teljes megoldások vezeték- és kábelazonosítási igényekhez

BRADY Magyarország

W.H. Brady nv Mo-i KKK

Puskás Tivadar út 4.

2040 Budaörs

Tel: +36 23 500 275

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek