Intelligens egységellátás, interakció és azonosítás

Megbízható kétfrekvenciás UHF és NFC RFID-címkék

2021. november 03., szerda, 12:51

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke jelölés jelöléstechnika RFID

A Brady Corporation egy új, nagy megbízhatóságú kétfrekvenciás RFID-címkét vezet be, amely kombinálja az UHF és NFC RFID-technológiák előnyeit. A cégek egyetlen címkével javíthatják a termékek és egységek ellátásilánc-menedzsmentjét, azonosítását és a végfelhasználók interakcióját.

A termékellátás, az interakció és az azonosítás javítása

Kövessen nyomon és kapcsolódjon szinte bármilyen egységhez vagy termékhez egyetlen megbízható és ipari minőségű kétfrekvenciás, UHF és NFC RFID-technológiájú címkével. Találjon meg egyszerre több egységet távolról, és férjen hozzá további információkhoz közelről. Bárhol könnyen hozzáadhat további adatokat az egységekhez, beleértve a gyártási és karbantartási bejegyzéseket, szállítási dátumokat, termék kézikönyveket, hitelesítési adatokat vagy jótállási információkat is.

 

Vizualizálja az előnyt: Infografika kérése >>

 

Kibővített termékrealitás

Egyszerűen érintse meg a címkét egy NFC-kompatibilis okostelefonnal az adatok olvasásához és írásához. A kétfrekvenciás RFID-címkével ellátott termékeknél vagy egységeknél a teljes ellátási lánc részt vehet a visszakövetési programokban, az alkatrészgyártástól, összeszereléstől, logisztikától a forgalmazáson át a telepítőkig, karbantartókig és végfelhasználókig. A hozzáadott adatok kódokat, online információkra vagy adatbázisokban tárolt dokumentumokra mutató hivatkozásokat tartalmazhatnak.

Gyors készletkezelés

A hordozható vagy rögzített UHF RFID-beolvasókkal többféle felcímkézett termék és egység számlálható meg és azonosítható egyszerre, akár 11 méter távolságból. A jelek nem igényelnek közvetlen rálátást, ami jelentősen növeli a készletkezelési sebességet és a rugalmasságot. A releváns visszakövethetőségi adatok beolvasott elemenként is gyorsan elérhetők, és a beolvasók a megfelelő elemekhez irányíthatják a szakembereket.

 

További termékinformáció kérése >>

Brady Magyarország

Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek