Gyorsabb automatizált kábelazonosítás

2015. október 26., hétfő, 19:05

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címkenyomtató Schleuniger WraptorTM

A Brady WraptorTM vezetékazonosító-nyomtató és applikátor újabb automatizálási funkciókat kínál. A rendszerszoftverhez kiadott legújabb frissítés a kábelek gyorsabb előkészítése és kezelése céljából lehetővé teszi a Wraptor integrálását a Schleuniger kábelvágó- és csupaszító gépekkel.Ezzel a kezelők felgyorsíthatják a munkafolyamatokat.

A Brady Wraptor rendszerszoftverének a Schleuniger közreműködésével készített frissítése teljes körű integrációt biztosít a Schleuniger kábelvágó- és csupaszító gépekkel. Így gyorsabbak és egyszerűbbek lesznek a munkafolyamatok.

Jobb minőség és kisebb költség

A WraptorTM vezetékazonosító-nyomtató és applikátor kiválóan alkalmas a gyártási költségek ellenőrzésére és az azonosítás minőségének javítására. A Wraptor kevesebb mint 5 másodperc alatt nyomtatja ki és helyezi fel a címkét a vezetékre, így nem kell előzetesen kinyomtatni a címkéket vagy kézzel felhelyezni azokat. A Wraptor technológiája biztosítja a vonalkódok, logók és ábrák 300 dpi felbontással való kinyomtatását, valamint szoros, minimális buborékosodással és tekeredéssel járó rögzítését a vezeték körül.

Egyszerű használat

A Wraptor mindenféle beállítás nélkül képes azonosítani az 1,52 mm és 15,24 mm közötti átmérőjű kábeleket, és felhelyezni azokra különböző, akár 50,8 mm széles, és 19,05 mm és 76,20 mm közötti hosszúságú címkéket. A sokoldalú Wraptor egyszerűen mozgatható a munkaállomások között, és különböző kábelek azonosítására használható. A címketervezést, a vonalkódkészítést és a sorozatszámozást megkönnyítő Brady LabelMarkTM szoftverrel kiegészítve a Wraptor jelentős mértékben javíthatja a folyamatok hatékonyságát, különösen, ha a Schleuniger kábelvágó- és csupaszító gépekkel van integrálva.

Termékbemutatóért és további információért lépjen kapcsolatba a Brady-vel a következő e-mail címen: emea_request@bradycorp.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek