Gyors beavatkozások villamos hálózatoknál

2022. január 20., csütörtök, 11:03

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika kábel kábeljelölő

Egy nagy áramszolgáltatónak megbízható címkékre és nyomtatókra volt szüksége, melyekkel a szerelői a helyszínen, gyorsan azonosíthatnak és címkézhetnek fel bármilyen kábelt. Olvassa el a Brady Corporation sokoldalú és gyors helyszíni címkézési megoldását.

Az elektromos áramnak folynia kell. Az áramszolgáltatók előtt álló számos kihívás egyike, a vállalatok és a lakosság éjjel-nappali, folyamatos áramellátásának biztosítása kétségkívül a legfontosabb feladatok között említhető. Az áramkimaradást el kell kerülni, de ha mégis bekövetkezik, a kábel vagy vezeték sérülése vagy meghibásodása után gyorsan helyre kell állítani.

Az egyértelműen felcímkézett elektromos kapcsolószekrények és kábelek nappal és éjjel is jelentősen javíthatják az időérzékeny beavatkozások sebességét és hatékonyságát. Ezért az ügyfelünknek gyors és rugalmas címkenyomtatási megoldásra volt szüksége. De mindenekfelett olyan megbízható címkékre, amelyek nem esnek le és jól olvashatók maradnak.

Megoldás: Elektromos kábelek címkéinek egyszerű helyszíni nyomtatása és felhelyezése

A Brady a BMP41 címkenyomtatót, a hőzsugorcsöveket, a B-427 önlamináló vinilcímkéket és a B-595 bel- és kültéri sárga vinilcímkéket javasolta. Ügyfelünk a BMP71 címkenyomtató mellett is letette a voksát, amit nagyobb méretű címkék és előrevágott hőzsugorcsövek nyomtatásához tud használni a telephelyén.

A BMP41 címkenyomtató könnyen használható, robusztus, hordozható nyomtatási megoldás, amellyel 25 mm-es szélességig méretre vágott és folytonos címkék is nyomtathatók a helyszínen. A nyomtató automatikusan felismeri a címkekazettákat, és egy címke- vagy hőzsugorcső-kazetta behelyezésekor automatikus kalibrációt végez. Ez teszi sokoldalú és gyors helyszíni címkézési megoldássá a BMP41 címkenyomtatót.

A B-342 hőzsugorcsövek megfelelnek a szigetelő hőzsugorcsövekre vonatkozó SAE AS23053/5 (Class 1) és az elektromosan szigetelő anyagok jelölésére vonatkozó SAE AS-81531 követelményeinek. A hőzsugorcsövek korlátlan ideig a kábeleken maradnak, és biztosítják a nyomtatott információ jó olvashatóságát. A hőzsugorcsövek kiválóan olvashatók, és jól használhatók a gyors beavatkozások során. Számos kábelátmérőhöz elérhetők, többek között 6, 12 és 18 mm-eshez is. Az áramszolgáltató az olvashatóság maximalizálásához sárga alapon fekete B-342 hőzsugorcső-kazettákat választott a BMP41 címkenyomtatóhoz.

A B-427 önlamináló vinilcímkék vezetékek és kábelek azonosításához is ideálisak. Jól áttekinthetők, könnyedén illeszkednek a kábel alakjához, és ellenállnak a víznek és az olajnak. Az ügyfelünk sárga alapon fekete B-427 címkekazettákat használ a BMP41 címkenyomtatóban a már végződtetett kábelek azonosítása során.

Az áramszolgáltató sárga B-595 vinilcímkékre is nyomtat a BMP41 címkenyomtatóval, a kültéri elektromos kapcsolószekrények azonosításához szükséges nagyobb méretekhez pedig a BMP71 címkenyomtatót használja. A B-595 egy robusztus, sokoldalú azonosító címke jó kültéri ellenállósággal. A címkék segítségével a szerelők a helyszínen, gyorsan azonosíthatják a szervizelést igénylő elektromos szekrényt.

Eredmény: Kapcsolószekrények és kábelek gyors azonosítása

Az áramszolgáltató jól felkészült az energiaellátás gyors helyreállítására áramkimaradás esetén. A megbízható címkékkel a szerelők maximális teljesítményt nyújthatnak a helyszínen, mert könnyen felismerhetik a szervizelést igénylő kapcsolószekrényt vagy kábelt. Egy kábel vagy részegység cseréjekor a BMP41 címkenyomtató segítségével azonnal elhelyezhetik azon az új címkét, így biztosítva a hálózat minden komponensének azonosítását és felkészítettségét a későbbi hatékony fejlesztésre vagy karbantartásra.

 

Kábel- és vezetékazonosítási megoldások >>

 

Brady Magyarország

E-mail: Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek