Extrém mosásálló új nyomonkövetési címke nyomtatott áramkörökhöz

2016. október 24., hétfő, 18:50

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelöléstechnika nyomtatott elektronika

A nyomtatott áramkörök kompaktságának és összetettségének növekedése egyre erősebb tisztítási eljárások és tisztítószerek alkalmazását okozza a gyártás során. A Brady új B-777 poliimid címkéje kialakítása révén több agresszív mosási ciklus után is fennmarad és jól olvasható, és biztosítja a nyomonkövethetőséget.

Nyomonkövethetőség agresszív mosási ciklusok során

A nyomtatott áramköröket gyártó ágazatban egyre agresszívabb tisztítási eljárásokat használnak a szennyeződések eltávolítására az egyre kompaktabb és összetettebb panelekről. Ezen tisztítási eljárások során több vizet és nagyobb nyomást, több magasabb pH-értékkel rendelkező maró vegyszert és nagyobb hőmérsékleteket használnak, mint a tipikus tisztítórendszerekben. A Brady B-777 úgy lett kialakítva, hogy ezen extrém körülmények között is jól olvashatóan a helyén maradjon, és biztosítsa a nyomtatott áramkör teljes nyomonkövethetőséget.

Új nyomonkövetési címke és festékszalag

Az új R-6300 festékszalaggal kombinálva a B-777 UltraTemp címke kiválóan teljesít az agresszív tisztítási eljárásoknál, legyen az újraolvasztó lágyforrasztással kombinált vagy anélküli. A B-777 fényes fehér poliimid címke kiválóan helytáll az olvasztásos és hullámforrasztásos környezetekben, és jól teljesít akár 300°C hőmérsékleten is. A címkén rendkívül jól rögzíthetők a szövegben vagy vonalkódban található kis betűméretek, és egyedi méretekben is kapható.

Nyomtatás és felhelyezés a helyszínen

Az agresszív tisztítási eljárásokhoz való B-777 UltraTemp címke zökkenőmentesen használható a BSP™61 nyomtató és felhelyező rendszerrel, az ALF címkeadagolóval és más automatikus felhelyező rendszerekkel. Együttesen egy megbízható és rugalmas helyszíni nyomonkövetési megoldást biztosítanak a magas hőmérsékletekkel járó gyártási folyamatoknál. Azok a vállalatok, akik nem nyomtatnak a helyszínen nyomonkövetési címkéket, előnyomtatott B-777 címkéket rendelhetnek az agresszív tisztítással járó gyártásban alkalmazott nyomonkövetési megoldásokhoz.

Prospektus vagy mintacsomag kéréséhez küldjön e-mailt az emea_request@bradycorp.com címre.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek