Elektronikus és elektromos eszközök rugalmas címkézése

2018. augusztus 30., csütörtök, 20:07

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

Az elektromos és elektronikus eszközökön elhelyezett kritikus és praktikus útmutatók a biztonság, a megfelelőség és a könnyű használat szempontjából egyaránt fontosak. A Brady Corporation sokoldalúan tervezhető és fejlett technológiákkal nyomtatható megbízható címkék széles választékát kínálja.

Kimagasló sokoldalúság

A bármilyen ábécéből több, kis betűmérettel is jól olvasható speciális karakter, szimbólum, jelzés, logó és betű elhelyezését biztosító, rendkívül pontos nyomtatásnak köszönhetően az eszközökhöz kínált címkéken több információ helyezhető el. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít a címke tartalmának meghatározásában, és segíti a vállalatokat az ügyfelek biztonsági utasításokkal és megfelelőségi információkkal való támogatásában, továbbá a márkajegyek és vállalati logók elhelyezésében. A Brady a címkék hatékonyságának és érthetőségének maximalizálásához speciális grafikai támogatást is kínál.

Teljesen kinyomtatva vagy a helyszínen befejezve

A címkék teljesen kinyomtatva és felhelyezésre készen is kínálhatók, ami történhet manuálisan vagy automatizálva, címkeadagolóval és meglévő felrakó- és beültetőgépekkel a gyártósorokon. De a címkék részben előnyomtatva is kérhetők, és egy Brady nyomtató segítségével gyártási kódokkal, gyártási időpontokkal és egyéb információkkal egészíthetők ki az eszközgyártás helyszínén. Az automatizált gyártásban erre a célra a BSP61 nyomtató és felhelyező rendszer vagy a BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató és az ALF14 címkeadagoló használható.

Maximális megbízhatóság

A Brady címkék megbízhatók és számos elektronikus és elektromos eszköz élettartamának végéig kitartanak, még szélsőséges körülmények - hő, hideg, nedvesség, horzsolás, olajok és kenőanyagok, időjárás és vegyszerek - között is. Széles választékban kaphatók az UL által elismert, megbízható címkeanyagok, amelyek bármilyen felülethez rögzíthetők. A Brady az alkalmazás ismeretében bármilyen eszközhöz meg tudja határozni, hogy melyik címkeanyag biztosítja a kívánt megbízhatóságot.

Minta a Brady webhelyén vagy az emea_request@bradycorp.com e-mail címen kérhető.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek