Csőkarimák vizsgálatának, leállásának és javításának hatékony követése

2019. február 14., csütörtök, 15:54

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató cső csőjelölő jelölés jelöléstechnika

A Brady Corporation kifejlesztett egy új, jól látható és megbízható Csőkarima jelölőt, melynek letéphető részeivel egyszerűen követhetők a leállások, karimavizsgálatok, szivárgástesztek és javítások különböző szakaszai.

Rendkívül jól látható és megbízható

A Csőkarima jelölő a maximális láthatóság érdekében színes és nagy felbontású kivitelben kapható, és a különböző alkalmazásokban való hatékony használathoz teljesen testreszabható. A jelölő részeinek száma az ellenőrzési és javítási fázisok mennyiségéhez igazítható, és a részek a könnyű leszakításhoz, valamint az ellenőrzések és javítások különböző szakaszainak követéséhez perforálhatók. A Brady Csőkarima jelölője mindkét oldalán tartalmazhat információkat, melyek között a nagy felbontású nyomtatásnak köszönhetően akár útmutató rajzok is lehetnek. Minden Csőkarima jelölőn előre kivágott lyuk található, hogy könnyedén rögzíthető legyen a karimához, vagy felhasználható legyen más alkalmazásokhoz is a munkahelyen.

Jobb olvashatóság helyszíni nyomtatással

Brady új Csőkarima jelölőjére írni is lehet, de jobb olvashatóságot kínál, ha nyomtatása a helyszínen történik a BradyPrinter i7100 nyomtatóval. A nyomtató egyedi jelölőket is képes felismerni, és kitöltheti a szabadon hagyott mezőket a karimára vagy helyszínre vonatkozó, vagy igény szerint más speciális információval. Az információk jelölőre nyomtatása nagyobb megbízhatóságot eredményez, és a jobb olvashatóság érdekében kiváló védelmet nyújt a vegyi anyagokkal szemben is - mindezek rendkívül fontosak a munkahelyi biztonság szempontjából.

Rendkívül megbízható

Az új Csőkarima jelölő a Brady megbízható, ipari minőségű címke- és jelölőanyagaiból készül, és a jobb olvashatóság és megbízhatóság érdekében kiválóan ellenáll a vegyi anyagok és zsírok széles skálájának. A Csőkarima jelölő nem szakad el könnyen, így elkerülhető a jelölő részeinek véletlen eltávolítása.

Teszteljen egy mintát speciális környezetben a Brady honlapján.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek