Bármilyen címke elkészíthető a Brady Workstation alkalmazásokkal

2017. május 22., hétfő, 18:54

Címkék: azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

A Brady Corporation létrehozott egy digitális platformot, amely professzionális, intuitív alkalmazásokat biztosít kiváló minőségű termék- és kábelcímkék, valamint biztonsági jelzések létrehozásához. A «Brady Workstation» segítségével egyszerűbb és gyorsabb a címketervezés, és az új címkenormák a központosított frissítésnek köszönhetően gyorsan alkalmazhatók.

Válassza ki a szükséges alkalmazásokat

A Brady Workstation számos szakember számára teheti egyszerűvé a címketervezést. Csak válassza ki a szükséges alkalmazásokat, töltse le a 30 napos próbaverziót, majd vásárolja meg, ha elégedett. Az alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára a címkék létrehozásának automatizálását - beleértve az adatimportálást és az összetett sorozatokat -, továbbá kábelekhez és termékekhez való egyedi címkék és jelölők, védett címkesablonok, csak szöveges kábelcímkék, CLP-vegyszercímkék, biztonsági és létesítmény jelzések, kizárási eljárások és csőjelölők tervezését. Az alapvető tervezési funkciók ingyenesen elérhetők a www.bradyeurope.com/bradyworkstation webhelyen!

Egyszerű kapcsolódás a nyomtatóhoz

A Brady Workstation zökkenőmentesen képes együttműködni számos asztali és hordozható Brady nyomtatóval. Csak csatlakoztasson egy Brady nyomtatót egy az internetre kapcsolt számítógéphez a Brady Workstation címkesablonok és funkciók eléréséhez és a nyomtatáshoz. A Brady kiváló minőségű címkenyomtatói kétirányú kommunikációt is biztosítanak a Brady Workstationnel, és tájékoztatják a felhasználókat, ha a bizonyos címketervek nyomtatásához címkeanyagot kell cserélni.

Címkekészítési csomagok

Minden Brady Workstation alkalmazás külön letölthető, tesztelhető és megvásárolható. Emellett a Brady Workstation több címkekészítési csomagot is tartalmaz, melyek a különböző szakemberek által gyakran használt alkalmazásokat kombinálják. A vezeték-, termék-, biztonsági és létesítményazonosításhoz, adatautomatizálásához és védett címkesablonokhoz való csomagok mind jelentős kedvezménnyel érhetők el a Brady Workstationből.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek