Az új Raklapemelő Függőcímke növeli a berendezések biztonságát

2019. február 26., kedd, 20:34

Címkék: anyagmozgatás azonosítási technológia azonosító címke biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady címke jelölés jelöléstechnika raklap

A Brady Corporation új Raklapemelő Függőcímke és Raklapmozgató Targonca Függőcímke termékeivel a cégek javíthatják a jogszabályi előírásoknak való megfelelést, támogathatják a raklapemelő kocsik ellenőrzését és magán a berendezésen oszthatják meg az átvizsgálások eredményeit, ezzel növelve azok biztonságát.

Nagyobb jogszabályi megfelelőség

A 2009/104/EK EU-irányelv 5. cikkelye szerint a berendezéseket - ide tartoznak a raklapemelő kocsik is - egy hivatalos személynek rendszeresen át kell vizsgálnia, és ezekről a vizsgálatokról írásos nyilvántartást kell vezetni és őrizni. A Brady raklapemelő kocsira rögzíthető Raklapemelő Függőcímke és Raklapmozgató Targonca Függőcímke termékei megkönnyítik az irányelv követelményeinek teljesítését, mivel a kivehető betéten rendre 21 vagy 31 átvizsgálás eredménye rögzíthető, a vizsgálatot végző személy aláírásával együtt.

A legjobb gyakorlat a berendezések ellenőrzésében A berendezések lehető legnagyobb biztonságának eléréséhez minden jelölő hátoldalán megadható egy a legjobb gyakorlat alapján kidolgozott, a minőségi ellenőrzéseket támogató ellenőrzőlista. Külön ellenőrzőlista tartozik a kézi raklapemelő kocsikhoz és a motoros raklapemelő kocsikhoz.

Magán a berendezésen látható

Kábelkötöző vagy ragasztó segítségével a Raklapemelő Függőcímke és a Raklapmozgató Targonca Függőcímke tartója is könnyedén rögzíthető a raklapemelőhöz. Így az összes érintett alkalmazott megtekintheti a berendezés utolsó átvizsgálásának állapotát. Az ellenőrzést végző személy aláírása igazolja, hogy a berendezést az átvizsgálás során biztonságosnak ítélték. Ha a raklapemelő kocsi nem ment át az átvizsgáláson, az átvizsgálást végző személy eltávolíthatja a betétet, egyértelmű «ne használja» üzenetet hagyva így a tartóban, ami arra utasítja az alkalmazottakat, hogy használják valamelyik másik, biztonságosnak ítélt raklapemelőt. A Raklapemelő Függőcímke és a Raklapmozgató Targonca Függőcímke termék is többféle nyelven kapható.

Tudjon meg többet a berendezések biztonságát növelő jelölők használatáról a Brady ingyenes Vizuális jelölés útmutatójából, amely elérhető a Brady honlapján vagy az emea_request@bradycorp.com e-mail címen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek