Az új, kimagaslóan pontos BradyPrinter i7100

2017. október 16., hétfő, 18:48

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

Az új BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató megbízható, strapabíró és nagy pontosságú készülék, mely kiváló minőségű azonosító anyagok széles körére képes gyorsan nyomtatni különböző alkalmazásokhoz, beleértve a kábelek, nyomtatott áramköri lapok, valamint eszközök és alkatrészek azonosítását.

Megbízható és gyors

A BradyPrinter i7100 nagyon pontos címkenyomtatást tesz lehetővé az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál. A nyomtatóban egy nagy teljesítményű belső processzor található, amellyel akár 300 mm/másodperces nyomtatási sebességre, 600 dpi felbontású ultraéles nyomtatásra és akár napi 7000 címke kezelésére is képes. A nagy nyomtatási pontosságot a nyomatok középre igazítása biztosítja a kiváló minőségű azonosító anyagok széles körén és a különböző alkalmazásoknál. Az i7100-ben cserélhető nyomólemez-görgők találhatók a nyomtatófej élettartamának optimalizálásához.

Egyszerű használat

Az új BradyPrinter i7100 intuitív, színes érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik, melyben jól megkülönböztethető ikonok segítik a nyomtató menüinek egyszerű elérését. A behajtható fedél biztosítja a készülék kis helyigényét, és lehetővé teszi a felhasználók számára a fogyóeszközök gyors cseréjét egy új munka elindítása előtt vagy a nyomtatás folytatásakor.

Alkalmazások széles köre

A BradyPrinter i7100 kiváló minőségű, megbízható és speciális címkeazonosító anyagok széles körére képes nyomtatni az elektronikai, repülőgépipari, védelmi és tömegközlekedési, autóipari, logisztikai, ICT infrastruktúra és telekommunikációs iparágakban. A készülékkel használható címkeanyagok között megtalálhatók a hőzsugorcsövek, a nyomtatott áramköri lapokhoz való hőálló címkék, valamint a nagy kopás-, vegyszer-, hőmérséklet- és UV-állósággal rendelkező, tartós eszköz- és alkatrész-azonosító címkék. A nyomtató sokoldalúságának és automatizálási funkcióinak bővítésére különböző tartozékok és kiegészítők szolgálnak, például különböző címkevágó rendszerek, áttekercselők, érzékelők és olyan technológiák, mint a „leválasztás”, mellyel a címke automatikusan elválasztható a hordozóanyagtól. Prospektus vagy ingyenes nyomtatóbemutató kéréséhez lépjen kapcsolatba a Brady-vel az emea_request@bradycorp.com e-mail címen.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek