Akár 10 másodperc is megtakarítható minden egyes azonosított kábelen

2017. november 09., csütörtök, 13:43

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika kábel

A Brady Corporation új Wraptor A6500 vezetékazonosító-nyomtatója és applikátora 5 másodperc alatt képes körbetekerhető címkékkel azonosítani a kábeleket, amivel jelentősen felgyorsíthatja a munkát. A Wraptor számos kábelre automatikusan nyomtatja ki és helyezi fel a címkét, amivel akár 10 másodperc idő is spórolható kábelenként.

Nagyobb hatékonyság

A címkéket automatikusan nyomtató és felhelyező Wraptor A6500 kiváló eszköz a gyártási költségek kontrollálására és az azonosítás minőségének javítására. 5 másodperc alatt azonosítja a kábeleket: a címkéket nem kell előre kinyomtatni és kézzel felhelyezni. A Wraptor technológiája 300 dpi nyomtatási felbontást biztosít vonalkódok, logók és diagramok nyomtatásához, a címkéket pedig szorosan, minimális buborékképződéssel és gyűrődéssel tekeri a vezetékek köré.

Tartós kábelcímkék

A Wraptor A6500 alkalmas a Brady tartós, a legzordabb ipari körülményekhez tervezett B-427 önlamináló vinil és B-499 nejlonszövet körbetekerhető kábelcímkéinek gyors felhelyezésére. Az önlamináló címke kiválóan ellenáll a kopásnak, az üzemanyagoknak és az olajnak, kiváló a kültéri tartóssága, önoltó és számos különböző színben kapható. A nejlonszövet körbetekerhető címke ellenáll a kopásnak, az üzemanyagoknak, az olajoknak, a kosznak, a hőnek, a hidegnek és a vegyi anyagoknak. Mindkét címkéhez elérhető részletes műszaki adatlap.

Nézze meg a rövid videót!:

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek