A megfelelőségi és biztonsági követelményeket teljesítő, hatékony munkahelyek létrehozása

2017. szeptember 11., hétfő, 15:48

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke jelölés jelöléstechnika

A Brady Corporation tartós csőjelölőket, biztonsági jelzéseket, CLP-címkéket és területjelölőket kínál, melyek segítségével a különböző iparágakban könnyen hozhatók létre a megfelelőségi és biztonsági követelményeket teljesítő, hatékony munkahelyek.

Megfelelőség

A Brady tartós csőjelölői, biztonsági jelzései, CLP-címkéi és területjelölései alkalmazásával teljesíthetők az Európai Uniónak a munkavállalók védelmére vonatkozó 89/391/EGK irányelve, a munkaadókat a biztonsági jelzések kihelyezésére kötelező 92/58/EGK irányelve, a vegyi anyagok (CLP) osztályozására, címkézésére és csomagolására (CLP) vonatkozó 1272/2008 irányelve és a nemzeti jogszabályok követelményei. A Brady biztonsági azonosító megoldásai megfelelnek a 92/58/EGK irányelv mellékleteiben megadott előírásoknak is.

Biztonság

A biztonsági jelölések, csőjelölők, CLP-címkék és területjelölések ott és akkor figyelmeztetnek vagy utalnak a potenciális veszélyekre, amikor és ahol erre az információra szükség van. Kerülje el a gyalogosok, villás targoncák és más járművek ütközését a forgalmi sávok egyértelmű kijelölésével. Tájékoztassa az alkalmazottakat és a veszély elhárításában közreműködőket arról, hogy mely csövekben és tartályokban van veszélyes tartalom, és használja a tiltó, figyelmeztető, kötelező, kimenekítő és tűzoltó táblákat a munkahelyi balesetek megelőzéséhez.

Hatékonyság

A megfelelőség és a biztonság mellett a területjelölések, csőjelölők és biztonsági jelzések pozitívan befolyásolhatják a munkahelyi hatékonyságot is azáltal, hogy tájékoztatnak a szükséges eszközök és szerszámok helyéről vagy a viselendő védőfelszerelésekről. A karbantartó csapatok gyorsasága és hatékonysága is növelhető, ha egyértelműen azonosítva vannak az egyes szelepekhez tartozó csővezetékek, valamint azok tartalma, áramlási iránya, forrása és rendeltetési helye.

A megfelelőségi és biztonsági követelményeket teljesítő, hatékony munkahelyek létrehozásával kapcsolatos további információkért látogasson el webhelyünkre!

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek