A legellenállóbb kültéri azonosító címke ezüst színben

2017. március 15., szerda, 16:33

Címkék: azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

A Brady csúcsminőségű B-8591 azonosító címkéje immár ezüst színű bevonattal is elérhető. A fehér bevonatos címkéhez hasonlóan ez is UV-, időjárás-, folyadék- és kopásálló. A piacon jelenleg kapható legellenállóbb kültéri azonosító címke mindkét változata képes akár 12 évig biztosítani a berendezések, járművek, részegységek és létesítmények megfelelő azonosítását. A címke később más színű bevonatokkal is kapható lesz.

Nincs védőréteg

Számos kültéri azonosító megoldás néhány év alatt kifakul, összezsugorodik, megrepedezik vagy leesik, ezzel olvashatatlanná és használhatatlanná válik. A Brady halogénmentes és ultratartós kültéri azonosító címkéje az ASTM G155 1. ciklus szerint végzett gyorsított időjárásteszt eredményei alapján a legzordabb körülmények között akár 12 éven át a helyén marad és jól olvasható. A címke időjárás-állósága egyedülálló, a nyomat megvédéséhez még védőrétegre sincs szükség. A jól olvasható és tartós azonosítás megnöveli a berendezések, részegységek, járművek, eszközök és létesítmények hatékonyságát, és kiküszöböli a gyakori csere szükségességét is.

Kültéri alkalmazások

A fehér vagy ezüst alapon fekete nyomat formájában elérhető legtartósabb kültéri azonosító címke ideális megoldás napelemek, járművek, berendezések és létesítmények, valamint szabadon álló kábelek vonalkódjaihoz és azonosításához. A potenciális alkalmazások közé tartoznak a kültéri hirdetőtáblákon és árusító automatákon, légkondicionáló egységeken, ajtókon és létrákon elhelyezett azonosító elemek is.

A szabadban végzett tevékenységekkel és ott elhelyezett termékekkel érintett ágazatokban – mint a telekommunikáció, építőipar, elektromos szolgáltatók – a legellenállóbb kültéri címke a pontosabb azonosítás és a jobb helyszínen elhelyezett kommunikáció révén javítja a hatékonyságot.

Könnyen elkészíthető és felhelyezhető

A legellenállóbb ezüst színű bevonatos kültéri azonosító címke a Brady BBP11, BBP12 és BP PR+ címkenyomtatóival a helyszínen is kinyomtatható. Címkéző szoftverrel a helyszíni nyomtatáshoz több vonalkódnyomtatási és sorszámozási opció is elérhető. A védőréteget nem igénylő, öntapadó címke egyszerűen kinyomtatható és felhelyezhető. A B-8591 néven is ismert legellenállóbb kültéri időjárásálló címke a Brady WorkHorse™ címkecsalád tagja.

Küldjön e-mailt az emea_request@bradycorp.com címre, ha meg szeretné ismerni a legfrissebb eredményeket vagy mintát szeretne kérni teszteléshez.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek