A gépekhez való biztonsági jelzések

2019. szeptember 03., kedd, 06:00

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady

Megbízható, kiváló minőségű biztonsági jelzéseinkkel a felhasználók hatékonyan figyelmeztethetők és tájékoztathatók a gép biztonságával kapcsolatos, annak tervezése során sem megszüntethető kockázatokról.

Teljes megfelelőség

A gépekhez való biztonsági jelzéseink megfelelnek a nemzetközileg elismert ISO 3864-2:2016 szabvány követelményeinek. Az előírásoknak való megfelelőség maximális felismerhetőséget biztosít, és segít a gép felhasználóinak jobban megérteni az esetleges figyelmeztető, figyelemfelhívó üzeneteket és a kötelező PPE-követelményeket. A gépekhez való biztonsági jelzések teljes választéka elérhető UL-jóváhagyással rendelkező anyagokon is.

Kiváló láthatóság

A jelzések bármilyen felületen elhelyezhetők, így maximális láthatósággal támogatható a gépek biztonsága. A nagy felbontású nyomtatás az élénk színekkel, és a kontrasztos biztonsági üzenetekkel felhívja magára a figyelmet. A jelzések megbízható, ipari minőségű jelzésalapanyagainkra vannak nyomtatva, amelyek bírják a kihívást jelentő környezeteket és hosszú éveken át jól olvashatók maradnak.

Testreszabás

A gépekhez való biztonsági jelzéseink jól testreszabhatók, így az igények és a géphasználati körülmények széles tartományához hozzáigazíthatók. Az optimális illeszkedést biztosító választható opciók között megtalálható a jelzés mérete, alakja és a ragasztó típusa is. A jelzések anyaga a bel- vagy kültéri felhasználás szerint módosítható, így a speciális környezetekben is garantált a megbízható teljesítmény. A nyomtatott tartalom a gépek biztonságának maximalizálásához teljes mértékben testreszabható.

Nézze meg a jelzéseket saját szemével – kérjen ingyenes mintákat!

Brady Magyarország

Budaörs

Tel.: +36 23 500 275

central_europe@bradycorp.com

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek