A biztonságot és a hatékonyságot növelő figyelemfelkeltő jelzések nyomtatása

2019. január 08., kedd, 16:40

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady BradyJet J5000 címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika kitáblázás kizárás kizáró

Egy egyszerű biztonsági jelzés költséges munkahelyi baleseteket akadályozhat meg, de csak addig, ha könnyen észrevehető. A BradyJet J2000 színes címkenyomtatóval a felhasználók a helyszínen nyomtathatnak észrevehető, színes biztonsági jelzéseket, címkéket, csőjelölőket és tájékoztató utasításokat tartalmazó címkéket.

Jól észrevehető és a megfelelőségi követelményeket teljesítő jelzések

Az új BradyJet J2000 a több mint 16 millió színváltozat nyomtatásával lehetővé teszi a cégek számára, hogy a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében saját maguk nyomtassanak feltűnő biztonsági jelzéseket, jelöléseket, csőjelölőket és tájékoztató utasításokat tartalmazó címkéket, amelyek megfelelnek a szabályozás által esetlegesen előírt színkódoknak is. A nyomtató nagy, 4800 dpi-s fotóminőségű nyomtatási felbontásának köszönhetően bármilyen jelzésen minőségi képek és fotók helyezhetők el.

Megbízható jelzések, jelölések és címkék nyomtatása

A BradyJet J2000 a Brady beltéri jelzésekhez, jelölésekhez és címkékhez való megbízható anyagaira képes nyomtatni, melyek folyadékoknak, alkoholnak és beltéri fényforrásoknak való kitettség esetén is jól olvashatóak maradnak és nem esnek le. Figyelmeztethetik a munkatársakat a veszélyekre, vagy a gépek optimális használatára, illetve karbantartására vonatkozó utasításokat tartalmazhatnak.

Egyszerű használat

A 26,4 x 38,9 cm-es méretekkel rendelkező BradyJet J2000 kicsi, nagyon praktikus és könnyen használható. A rugós betöltésű Brady címketekercsek 20 másodperc alatt kicserélhetők, és a nyomtató a címke automatikus beállítása után azonnal készen áll a nyomtatásra. Az akár 63 mm / másodperces nyomtatási sebességgel a nagyobb méretű, színkódolt mintajelölő címkék is gyorsan és igény szerint kinyomtathatók.

További információért vagy élő bemutatóért látogasson el a Brady webhelyre vagy vegye fel a kapcsolatot a Brady-vel az emea_request@bradycorp.com e-mail címen.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek