8 PCR-cső címkézése egyszerre

2018. november 19., hétfő, 16:35

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika vegyipar

A Brady Corporation új laboratóriumi mintacímkével akár 8 PCR-cső is felcímkézhető egyszerre. A számos vegyi anyagnak ellenálló és egy Brady címkenyomtatóval bármelyik laborban könnyen kinyomtatható, PCR-csövekhez való új B-492 címke precíz, megbízható és hatékony.

Időtakarékosság

A PCR-csövek külön történő felcímkézése helyett most egyszerre akár 8 PCR-cső is azonosítható. A Brady PCR-csövekhez való új B-492 címkéje 8 kisebb perforált címkét tartalmaz egyetlen címkedarabon. Ez egy tartóban 8 db PCR-cső címkehelyére helyezhető fel, és a PCR-csőhöz való címkék a perforációnak köszönhetően a felhelyezés után könnyen szétválaszthatók.

Megbízható azonosítás

A PCR-csövekhez való B-492 címke poliészterből készül, és ellenáll a legtöbb laboratóriumi vegyi anyagnak (köztük a DMSO-nak, a xilénnek és az etanolnak), valamint az alacsony és magas hőmérsékletnek is. A ragasztója jól tapad a PCR-csövek ívelt felületéhez, a címke még folyékony nitrogénben való tárolás esetén sem esik le. A Brady címkenyomtatóval nyomtatott címkén nem kenődik és nem halványul el a tinta, így az a feldolgozás során végig jól olvasható marad és biztosítja a minta megbízható nyomonkövethetőségét.

Tervezés és nyomtatás a laborban

Az PCR-csövekhez való új címke a Brady Workstation alkalmazásokkal is megtervezhető: tartalmazhat vonalkódot, szimbólumokat, sorszámot és más azonosítót is. A Brady Workstation Basic App Suite csomagja ingyenesen elérhető, és számos igényt kielégít. A fejlettebb alkalmazásokkal a címkenyomtatás összekapcsolható a laboratórium LIMS-rendszerével, és 30 napos ingyenes próbaverzióban is elérhető. A PCR-csőhöz való címke megtervezése után válassza a nyomtatás lehetőséget a terv elküldéséhez a Brady címkenyomtatóra, és helyezze fel a címkét egyszerre 8 PCR-csőre.

Tesztelésre minták a Brady webhelyén kérhetők.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek