Vecsési öntőforma-gyártó cég gépei kerültek árverésre

2022. január 23., vasárnap, 11:59

Címkék: árverés aukció DMG MORI öntőszerszám Surplex

2022. 01. 26-ig még van lehetőség aukció keretében jó állapotú fémmegmunkáló gépek beszerzésére a Surplex.com-on.

Használt gépek, mint például munkaállomások vagy lézerhegesztő gépek, most saját termelési folyamatának tökéletes kiegészítőivé válhatnak, kímélve a környezetet és az Ön költségvetését. Így használt gép vásárlásával nyersanyagokat takaríthat meg, és megakadályozza a gépek leselejtezését. Több tonna CO2 takarítható meg – ez ideális út a vállalkozások számára, fenntarthatósági céljaik eléréséhez. Ezzel egyidejűleg a használt gépek beszerzése kisebb költséget jelent, mint egy újonnan gyártott gépé. Ha biztos szeretne lenni abban, hogy a gépek ennek ellenére jó állapotúak és valódi értéktöbbletet jelentenek termelése számára, megéri együttműködni olyan professzionális ajánlattevőkkel, mint a Surplex online aukciós ház. A Surplex a digitális aukciós kereskedelemre specializálódott és átfogó szolgáltatást kínál a vevők számára: A gép első értékelésétől kezdve a szállításig mindent egy helyen intézhet.

Jelenleg a Surplex egy magyar öntőforma-gyártó cég bezárását követően kínál megvételre a cég állományában lévő kiváló minőségű használt gépeket. Többek közt a következő jó állapotú gépek vásárolhatók meg:

  • AXA VHC2-1200 S/E 5 tengelyes függőleges munkaállomás
  • AXA VHC2-M/B 5 tengelyes függőleges munkaállomás
  • OR LASER EVO mobile 200 lézerhegesztő gép
  • DECKEL MAHO DMC 80U 5 tengelyes univerzális munkaállomás

Ezen kívül mérőkarokat, hegesztőgépeket és egyéb tartozékokat szerezhet be. Az aukció még 2022. 01. 26-ig tart, a gépeket előzetes egyeztetést követően lehet megtekinteni. A Surplex szakértői rendelkezésre állnak, amennyiben kérdés merülne fel, és támogatást nyújtanak az érdeklődőknek a vásárlással kapcsolatos döntésben.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek