Fémipari témakörben keres?

Elindult a Metsearch fémipari portál

2015. november 16., hétfő, 18:36

Címkék: fémipar fémmegmunkálás GIFA kohászat METEC Metsearch NEWCAST öntészet portál THERMPROCESS Tube Valve World Expo wire

A Metsearch ágazati portál már az indulása napján átfogó és teljes termék- és cégadatbázist kínált számos fémmegmunkáló szektor számára.

Az iparági és vállalati hírek mellett a nemzeti és nemzetközi öntészeti, kohászati, öntvénytechnikai kiállításokról és a termikus folyamatokkal, ipari szerelvényekkel, vezetékekkel, csövekkel és kábelekkel foglalkozó szakvásárokról szóló háttérinformációk teszik teljessé a szolgáltatások körét. A mindig naprakész Metsearch nemzetközi ágazati portál német és angol nyelven fedi le a fémfeldolgozó ipar teljes vertikumát.

A felhasználó a navigációs sáv segítségével érheti el a termékeket, vállalatokat, ágazati és vállalati híreket tartalmazó átfogó adatbázist. Lehetőség van egy konkrét cég, vagy kiállított speciális termék szakvásárokon történő keresésére is, ennél az opciónál a GIFA, METEC, THERMPROCESS, NEWCAST, wire, Tube és a Valve World Expo szakkiállítások szerepelnek az adatbázisban.

Függetlenül attól, hogy a keresés kifejezetten kiállítókra, országokra vagy termékekre vonatkozik-e, az adatbázis szerkezete lehetővé teszi, hogy gyors keresés és navigálás után közvetlenül a koncentrált információhoz jussunk el. A portál sokszínűségét havonta változó hangsúlyok és kiemelt témakörök erősítik.

www.metsearch.net

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek