Svájc, Kanada, Magyarország… Mi a közös pont?

2016. szeptember 26., hétfő, 06:00

Címkék: automatizálás célgépek gépgyártás Smart Automation Group Transmoduls Kft.

Egy korábbi együttműködés továbbfejlesztésével a svájci Insys AG, a kanadai Eclipse Automation, valamint a Transmoduls Kft. megalapította a Smart Automation Group nemzetközi konzorciumot.

A társulás autonóm cégek szakmai együttműködését valósítja meg, amellyel lehetővé válik a nemzetközi cégek a világ minden táján történő kiszolgálása. Nem mellékes az sem, hogy megoszthatják egymással a szakmai tudást és a referenciákból nyert tapasztalatokat.

A három cég együttműködése egy több mint 500 fős vezető gépgyártó csoportot hozott létre, amely a csoporton belül le tudja osztani a feladatokat, és adott esetben közösen is fel tud lépni. A három cég kezdőbetűjéből jött létre a kínai ITE Automation leányvállalat, vagyis a Transmoduls Kft. eljutott oda, hogy a világ vezető gépgyártóival közösen tud világszerte műszaki megoldásokat kínálni. A cég mindig is stratégiai célnak tartotta, hogy a nemzetközi partnereit ne csak idehaza tudja kiszolgálni, és ezzel a lépéssel létrehozta ennek alapjait. A konzorcium szélesebb piac elérését teszi lehetővé, hiszen az ügyfelek nemcsak adott lokációban várják el a megoldások megkeresését, hanem sokszor Németországban dőlhet el az is, hogy milyen gép kerül Magyarországra, Romániába stb.

Transmoduls Kft.

8200 Veszprém, Lahner Gy. u. 12–16.

+36 88 577 999

office@transmoduls.hu

www.transmoduls.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek