Minőségi lemezmegmunkáló berendezések a DENER MAKINÁTÓL a Sheet Metál Technológia Kft. termékpalettáján

Miért érné be kevesebbel, ha az Ön számára is elérhető a DENER MITSUBISHI márka?

2013. május 16., csütörtök, 12:47

Címkék: CNC Dener Makina DENER MITSUBISHI fémmegmunkálás lemezmegmunkálás plazmavágó Sheet Metál Technológia Kft. SMTech

Mi jut eszébe Törökországról? A csodálatos tengerpart? Vagy a nyüzsgő Isztambul? A fémiparban dolgozók szá- mára többnyire a DENER MITSUBISHI lemezmegmunkáló 40 éves szakmai múltú gépgyártó konszern.

 

A DENER gyár 40-től 1800 tonna nyomóerővel gyárt CNC hidraulikus élhajlítókat, NC, CNC lemezollókat 6-20 mm lemezvastagságig, 3100-4100-6100 mm megmunkálási munkahosszban. A termékkínálatban megtalálhatók még a plazmavágó berendezések 1500x3000 asztalmérettől 4000x20 000 mm-ig, valamint a sarokkicsípő berendezések is. Valamennyi termék az ISO 9001 Quality Control Management rendszerrel és CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.
 

Élhajlítók

 
A DENER MAKINA három  különböző  típusú, CNC vezérlésű élhajlító berendezést gyárt: a TIGER, a PUMA, valamint a SMART típust. A felhasználók között a legnépszerűbb a SMART CNC.
 
SMART CNC
 
A DENER SMART CNC Hidraulikus élhajlító valóságos innovációt jelent a kis- és közepes méretű fémipari vállalkozások számára. A DENER SMART CNC élhajlító komputere szinkronizálja a hidraulikus munkahengereket CNC jeladók segítségével. Gyorsan és könnyen programozhatók az egyes alkatrészek, könnyű és egyszerű az adatbevitel. A vezérlő automatikusan kalkulálja a hajlítási szöget és a motoros hátsó ütköző pozícióját. Ezen funkciók teszik a DENER SMART CNC hidraulikus élhajlítót nagyon népszerűvé a felhasználók körében. A korábban hagyományos vagy NC gépeket használók is hamar megszeretik ezt a típust. Smart CNC: Egyszerűen nagyszerű.
 
 

CNC vezérlő

Promecam típusú (edzett) szorító- rendszer, csiszolt, mélyen indukció edzett alsó és felső szerszámokkal

 golyósorsós X tengely irányú vezetés

 mozgatható szorító rendszer

lábpedál vezérlés, vészleállító gombbal

 mozgatható támasztó tartókar

 
 
 
Az DENER  élhajlítókhoz  opcionális  tartozékként  rendelhető – többek  között – olajos hűtőrendszer, lézeres mérőberendezés, hidraulikus befogó, WILA típusú CNC elhajlásmentesítő. A DENER élhajlító berendezései Cybelec és Modeva vezérlőkkel is elérhetők az egyszerű 3-4 tengely vezérlésétől kezdve a 12-15 tengely vezérlésére alkalmas Modeva 15S-ig bezárólag.
 

Lemezollók

 
DMMH NC hidraulikus billenőgerendás lemezollók
 
A DENER hidraulikus lemezollók garantáltan megbízhatóan vezéreltek, pontos vágást eredményeznek és hosszan tartó élettartamot kínálnak minimális karbantartási igény mellett. A billenő gerendás szerkezet és a pontos motoros vágórés állítás meghosszabbítják a kések élettartamát. A lézeres vágási vonal megvilágítás még egyszerűbbé teszi a lemezvágó olló kezelését. A pontosság és a termelékenység mellett a biztonságos, balesetmentes működés a DENER hidraulikus lemezollók legfontosabb előnye.
 
    Nc vezérlő 100 programhellyel

    tartós lefogók, melyek biztosítják a lemez helyzetét a
    vágási folyamat alatt 

    golyós csúszkás tartóasztal

    hátsó kartámasz

    mozgatható pedál, vészleállító gombbal 

    elülső biztonsági kézvédő keret

 

Hidraulikus lemezollók

 

Nc vezérlő

tartós lefogók, melyek biztosítják a lemez helyzetét a vágási folyamat alatt 

golyós csúszkás tartóasztal

hátsó kartámasz

mozgatható pedál, vészleállító gombbal 

vágási hossz beállító

 

Plazmavágó

 
A török gyártó ESA vezérléssel, szervomotoros hajtással kialakított HPR 130 XD típusa ideális a precíz vágási feladatokhoz szinte sorjamentesen. A berendezést automatikus magasságmérővel felszerelt vágófejjel, automatikus gázkeverővel szállítják. A HPR 130 xD pozicionáló sebessége 30 m/min, megmunkálási és visszaállási pontossága kiváló: ±0,1 mm.
 

Amit a gyártóról tudni kell

 
Az 1974-ben, vagyis csaknem negyven esztendővel ezelőtt alapított DENER MAKINA-t a világ legnagyobb lemezmegmunkáló gép gyártói közt tartják számon. Berendezéseit korszerű technológiai folyamatok során, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő gyártósorokon állítja elő. A DENER gépek a világ minden jelentősebb ipari termeléssel rendelkező országába eljutnak. A tengerentúlra már DENER MITSUBISHI néven a két cég közötti partnerségi megállapodás, valamint a DENER nemzetközi díjjal is elismert minőségének köszönhetően. A török gyártó kínálatával azt üzeni az ipari felhasználóknak: a minőség és a megfizethető ár közös platformra hozható. A DENER gépek és berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazója a Sheet Metál Technológia Kft.
 
 
A cikk megjelent a Techmonitor magazin 2013. májusi számában
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek