Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel

HIWIN kompakt keresztasztalok

2016. október 07., péntek, 06:00

Címkék: HIWIN keresztasztal lineáris motor lineártechnika LMSA

Mindössze 320 × 320 × 100 mm méretű a HIWIN eddigi legkisebb keresztasztal lineármotoros hajtása, de annál nagyobb dolgokra hivatott! A cég mérnökei a pozicionálórendszert 50 millió átlós mozgásciklusra fejlesztették ki – vagyis rendkívül hosszú élettartamra, minimális karbantartási igény mellett! Az LSMA széria rendkívül dinamikus, játék nélküli lineáris motorjaival hajtott, LMX2LSA11 típusmegjelölésű kompakt egység ismétlési pontossága 0,003 mm.

A vezérlő és távolságmérő rendszereket termodinamikailag stabil harmonikák védik a meleg és a por ellen, kifejezetten a lézeres alkalmazások számára a maximális élettartam meghosszabbítása érdekében. A külső referenciaélek és a Plug & Play koncepció jelentősen leegyszerűsítik az LMX2LSA11 beépítését.

Hajszálpontos pozicionálás, kompromisszummentes élettartam, könnyű integrálhatóság, rugalmas és moduláris felépítés – új keresztasztalok a HIWIN-től

A rendszer nagytestvérei 150 × 150 mm, 200 × 200 mm, illetve 300 × 250 mm löketet adnak le. A lineáris motorok HIWIN D1-N sorozatú meghajtókkal, vagy más, hasonló modellekkel szabályozhatók.

 


Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata, a HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások, elektromos emelőhengerek, KK lineármodulok és elektromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionáló-rendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus, különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így pl. szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06-1/786-64-61

Mobil: 06-30/517-30-91

Fax: 06-1/789-47-86

E-mail: info@hiwin.hu

www.hiwin.hu

HIWIN… Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek