Maximális teljesítmény és díjnyertes dizájn

HIWIN modulok pozicionálási feladatokra

2016. április 20., szerda, 06:00

Címkék: golyósorsó HIWIN HM-B HM-S lineáris tengely pozicionálás

A HIWIN új generációs HM-B fogasszíjas és HM-S golyósorsós tengelyei a rendkívül magas gyártási minőséget, teljesítményt és precizitást az iF Design Award dizájnversenyen győztesnek bizonyult dizájnelemekkel ötvözik.

A kompakt lineáris tengelyek függőlegesen és vízszintesen is milliméteres pontossággal és kiemelkedő ismétlési pontossággal pozicionálják a rögzített hasznos terhet. A HIWIN fejlesztőmérnökei az első perctől tisztában vannak azzal, hogy a pozicionáló modulok mind sebesség és pontosság tekintetében kulcsfontosságú gépelemnek számítanak, ezért az új lineáris tengelyeket házon belüli gyártással, a már jól bevált alkatrészekből állítják össze. Ez a gyártási metódus optimális alkatrész-koordinációt garantál, ami az optimális teljesítménysűrűség és mechanikai stabilitás forrása. A házon belüli gyártás mindkét sorozat esetében két héten belüli szállítási idő elérést teszi lehetővé – beépítésre készen!

Nagy teljesítmény és úttörő dizájn: HM-B fogasszíjas és HM-S golyósorsós pozicionáló modulok

A gép- és rendszerépítők kompetens partnereként a HIWIN rendkívül felhasználóbarát megközelítést honosított meg. A tervezőmérnökök a regisztráció szükségessége nélkül (www.hiwin.de/de/CAD_Konfigurator.html), néhány kattintással online konfigurálhatják a kért tengelyt, és letölthetik annak CAD-adatait.


 

Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata, a HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások, elektromos emelőhengerek, KK lineármodulok és elektromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionáló-rendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus, különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így pl. szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06-1/786-64-61

Mobil: 06-30/517-30-91

Fax: 06-1/789-47-86

E-mail: info@hiwin.hu

www.hiwin.hu

HIWIN... Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek