Marad a jól bevált vásárciklus

2016. március 16., szerda, 18:08

Címkék: düsseldorf fémipar GIFA METEC NEWCAST öntészet THERMPROCESS

Változatlanul a jól bevált gyakorisággal rendezik a GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST szakvásárokat. A „The Bright World of Metals – A fémek csillogó világa” 2019. június 25-29. között várja ismét a szakembereket Düsseldorfba

A GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST nagysikerű technológiai vásárnégyest továbbra is a jól bevált négy éves gyakorisággal rendezik, így 2019. június 25-e és 29-e között várja ismét a szakembereket Düsseldorfba. A Messe Düsseldorf ezzel a döntéssel a számos kiállító vállalattól érkezett kérésnek felel meg. A vásártársaság ügyvezetője, Joachim Schäfer kijelentette: „A három éves rendezési gyakoriság jó ideje szükségesnek tűnt, mert az öntészetben és a fémkohászatban is egyre gyorsabb az innováció üteme. A kiállító vállalatoknak a gyakoribb rendezés utólag túlzott megterhelésnek bizonyult. A Messe Düsseldorf mindig is az ügyfeleinek érdekeit szem előtt tartva tevékenykedett, ezért a négy vezető ágazati szakvásár, a GIFA, a METEC, a THERMPROCESS és a NEWCAST esetében – a kiállítók jelentős részének kívánságára – fenntartja a négy éves rendezési gyakoriságot.”

A szakvásárok a jövőben is jól bevált kezekben, Friedrich-Georg Kehrer portfólió igazgató irányítása alatt maradnak. A fém- és áramlástechnikai portfólióba a Messe Düsseldorf vállalatcsoport összesen 30 rendezvénye tartozik szerte a világban. A Düsseldorfi Vásárvárosban a vásárnégyes mellett a (2016. április 4-8. között rendezett) wire és a Tube, a (2016. november 29 - december 1. között rendezett) VALVE WORLD EXPO, a (216. november 29-30. között rendezett) Pump Summit, valamint a (2017. június 27-28. között rendezett) ITPS International Thermprocess Summit ITPS tartozik ebbe a körbe. „A Messe Düsseldorf globális orientációja azt eredményezte, hogy a múlt év során szervezési tekintetben összefogtuk az összes, a Messe Düsseldorf által világszerte szervezett rendezvényt, beleértve a vezető düsseldorfi világvásárokat. Mind a 30 szakvásárt egy közös portfólióban csoportosítottuk, így fokozottan ki tudjuk aknázni a kölcsönös előnyöket és a szervezőcsapatok szaktudását” – fejtette ki Friedrich-Georg Kehrer. A portfóliót két igazgatóhelyettes, Gerrit Nawracala és Daniel Ryfisch erősíti: ők a projekt-munkacsoportjaikkal a szakvásárok szervezéséért és lebonyolításáért felelősek.

A négy szakvásár a legutóbbi alkalommal is kirobbanó formában mutatkozott: 2015. június 16-20. között 78.000 látogató érkezett több mint 120 országból a GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST szakvásárokra Düsseldorfba, hogy megismerje a 2214 kiállító kínálatát. A vásárcsarnokokban kimagasló volt a hangulat: a szakmai látogatókat valóban lenyűgözte a teljes gépsorok és berendezések bemutatása, így számos megrendelés is született közvetlenül a vásáron. A kiállítók szerte a világból érkezett vevőikkel kötött üzleteknek örvendhettek. A nemzetközi részvétel aránya a négy vásáron még tovább emelkedett, így a látogatók 56 és a kiállítók 51 százaléka már Németországon kívülről érkezik.

A GIFA, a METEC, a THERMPROCESS és a NEWCAST mind önálló szakvásár, de mégis együttesen alkotják a „Bright World of Metals – A fémek csillogó világának“ teljes összképét. A GIFA kínálata az öntészeti gépek és berendezések, a présöntő gépek, valamint az olvasztók teljes piacát mutatja be. A METEC mindenekelőtt a nagy gépsorok gyártóinak bemutatója, ahol főként a nyersvas-, acél- és színesfém-gyártó berendezéseket, acélöntő és alakító, valamint henger- és acélművi gépsorokat vonultatják fel. A THERMPROCESS esetében az ipari kemencék, ipari hőkezelő berendezések és hőkezelési technológiák alkotják a kínálat központi elemét, a NEWCAST-on pedig az öntvényeket helyezik előtérbe.

Magyarországi Képviselet:
BD-EXPO Kft.
Máté Szilvia
Tel.: 346-0273
www.bdexpo.hu
office@bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek