Már lehet jelentkezni a harmadik Okuma online szemináriumra

2020. április 29., szerda, 12:42

Címkék: forgácsolás intelligens gyártás ipar 4.0 okosgyár OKUMA Smart Factory Smartus Zrt. webinárium

A minden évben hagyományosan tavaszal megrendezett Lunch&Learn rendezvényt idéna kialakult járványügyi helyzet miatt később kerül megrendezésre. A Smartus Zrt. azonban jelenleg is arra törekszik, hogy a digitalizáció adta lehetőségeket kihasználva tudásanyagot online bemutatók formájában ossza meg az ügyfelekkel.

Az Okuma hazai képviseletét ellátó Smartus Zrt. rendszeresen jelentkezik érdekes témákkal , hogy beszámoljon a gyártást segítő intelligens technológiákról, valamint a fejlesztési irányokról.

A harmadik szeminárium tematikája:

Bemutatásra kerülnek a legújabb, iaprági vezető paraméterekkel rendelkező OKUMA MB5000HII palettaváltós vízszintes megmunkáló központon keresztül az OKUMA prémium megoldásai, melyeket egyedülállóan az "egy kézből" filozófiánknak köszönhetően tudunk kínálni partnereinknek.

Témák:

  • Hyper surface rendszer, mely szoftveres megoldásaival képes a CAM rendszerek hibáinak kiküszöbölésére a legpontosabb ívek és a legkiválóbb felületi minőség elérése érdekében
  • Diagnosztikai eszközök és kimutatási megoldások a megmunkálás- és termelés optimalizálás érdekében
  • Kategória vezető fogazat megmunkálási megoldások programozása az OKUMA Gear Machining Package rendszerében
  • Skiving eljárás bemutatása

Connect plan: az adat érték! Hogyan tudjuk a temérdek gépből kinyerhető adatot a hatékonyságnövelés szolgálatába állítani?

Ipar 4.0: optimalizálás, megjelenítés, elemzés

Mikor?     2020.05.05. 10:00 kezdéssel

Az előadások után természetesen lesz idő kérdéseket feltenni, amelyre a Smartus Zrt munkatársai készséggel válaszolnak.

Az OKUMA és a Smartus Zrt. felelős vállalkozásként a vírushelyzetre való tekintettel igyekszik a személyes kontaktusokat a minimálisra csökkenteni. Köszönjük, hogy részvételével Ön is hozzájárul mindannyiunk biztonságának megőrzéséhez.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek