Kiváló minőségű használt fémmegmunkáló gépek aukción!

2021. november 11., csütörtök, 17:57

Címkék: árverés aukció Fehlmann hermle online platform online portál Surplex

A Surplex.com weboldalon még 2021. 11. 24-ig online aukción vásárolhatók prémium gyártók gépei.

A kiváló minőségű CNC-gépek optimalizálják a fémmegmunkálást, így több munkadarab legyártása lehetséges a minőség csökkenésének kockázata nélkül. CNC gépek esetén a vezérlés technológiájának programozása lehetővé teszi a gép folyamatos támogatás nélküli használatát. A gyártás, a minőségellenőrzés és a szerszámok kopásának felügyelete teljesen automatizált módon folyik.

A fémfeldolgozásban ezért kifizetődő a CNC-gépek használata, új gépek beszerzése esetén azonban magas költségek keletkeznek. Kiváló minőségű használt gépek vásárlásával tartósan fejlesztheti saját vállalkozását.

A Surplex.com online aukciós ház 2021. 11. 24-ig kiváló minőségű gépeket kínál a fémfeldolgozás számos területéről, online aukción történő megvásárlásra. A gépkereskedő aukcióján prémium gyártók vonzó gépeinek széles választéka megvásárolható.

Többek között a következő gyártók gépei:

  • FEHLMANN CNC megmunkálóközpont
  • HERMLE univerzális megmunkálóközpont
  • DEBER CNC ágymarógép
  • VOEST ALPINE táblaolló
  • SCHÜTTE CNC szerszámköszörű
  • IXION mélyfuratfúró gép
  • HEMA rönkhasító-szalagfűrész

Emellett több mint 200 további, jó állapotú gép, tartozék és mérőeszköz kerül kalapács alá. A gépek megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Használt gép vásárlásához vagy eladásához a Surplex.com kompetens szolgáltatást kínál egy kézből. A gépek professzionális felértékelésétől kezdődően a szétszerelésen és szállításon keresztül a vámkezelésig a Surplex az adásvétel minden lépéséhez támogatást nyújt.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek