Helyet a BYD buszoknak!

Kalapács alatt a volt festőüzem gépei

2016. november 04., péntek, 16:30

Címkék: árverés aukció autóbusz BYD elektromobilitás felület felülettechnika festőüzem használt gép Intergavel Kft.

Hamarosan megindul Komáromban a BYD elektromos autóbuszok gyártása, méghozzá a cég saját, meglévő telephelyén. Ehhez azonban fel kell számolni a korábban ugyanitt működő festőüzem maradék eszközeit, amihez a cég az online árverést választotta.

Online aukción árusítja ki festőüzemének megmaradt eszközeit Komáromban a kínai BYD, hogy felszerelhesse hamarosan induló elektromos-autóbusz gyárát. A vállalat 2005 óta van jelen Magyarországon.

Most, közvetlenül az új buszüzem felszerelése előtt a cég korábbi, mobiltelefonok gyártásánál használt, műanyagfestéshez kapcsolódó berendezéseit árusítja ki. Az aukciós tétellistán korszerű, német gőzkazánok, UV gépek, festőboxok és -kabinok, kemencék, valamit számos, különböző teljesítményű légkezelő és légtisztító berendezés és más, a festőüzemben használt gép, segédberendezés szerepel.

A gépeket gyakorlatilag alig használták, mert a 2005-ben berendezett üzemben megszűnt a mobiltelefon-kellékgyártás, -festés, amikor a legfőbb megrendelő, a NOKIA-Microsoft felszámolta tevékenységét – mondta el az aukcióról az árverést bonyolító Intergavel vezetője.  

Kocsis Csaba hozzátette: "Nem a – világszerte mintegy 200 ezer embert foglalkoztató – BYD az első multinacionális vállalat, amelyik az online árverést választja feleslegessé vált eszközei eladására. Egyrészt így az eladónak semmi gondja nincs az értékesítéssel, másrészt biztos, hogy az aktuálisan elérhető legmagasabb piaci árat kapja eszközeiért, miközben a vevők is jól járnak, hiszen nem csak ebben az esetben, de általában is a technológia élvonalába tartozó, kifogástalan állapotú berendezések kerülnek kalapács alá."

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek