Dupla élettartam, kétszeres sebesség

Új peremes anya a Hiwin kínálatában

2019. január 25., péntek, 06:00

Címkék: csapágy golyósorsó hajtásrendszer hajtástechnika HIWIN lineártechnika

A golyós menetesorsókkal végzett lineáris mozgások még gyorsabban és dinamikusabban valósíthatók meg a Hiwin új, DEB-N sorozatú peremes anyáival. Az offenburgi székhelyű hajtástechnikai specialista a DEB széria ráncfelvarrásával érte el a kiváló eredményeket.

A DEB-N termékcsalád legfontosabb jellemzője egy innovatív szánvezeték, amely a terhelés több golyó közti elosztását teszi lehetővé, jelentősen növelve a golyósorsó rugalmasságát és élettartamát. Az új, peremes anyákkal szerelt golyós menetesorsók élettartama így kétszer akkora, mint az előző generáció esetében – miközben a külső geometriában semmilyen változás nem történt. A HIWIN mérnökei az új szánvezetékkel a futásteljesítményt is javítani tudták, az anyák így csendesebb működés mellett is nagyobb maximális sebesség elérését teszik lehetővé.

Robusztus és hatékony: új DEB-N peremes anya a Hiwin kínálatában

Az új anyák minden részletét alaposan átgondolták: a cserélhető lehúzógyűrűk révén a golyós menetesorsók az adott alkalmazási feltételekhez adaptálhatók. Az NBR lehúzógyűrűk alapfelszereltségnek számítanak. Az anyag rendkívül ellenálló az olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben, alacsony kopási rátája pedig hosszú élettartam elérését teszi lehetővé. Alternatívaként opcionálisan nemez- vagy ujjtörlők is elérhetők.

Ennek eredményeképpen az új DEB-N peremes orsók univerzális használatra alkalmasak, ideálisak a gépészeti, közlekedési és logisztikai rendszerekben megvalósított mozgatásokra és pozicionálásokra. Különösen alkalmasak olyan alkalmazások számára, ahol nagyon pontos, dinamikus és megbízható lineáris mozgásokat kell végrehajtani.

Az új, peremes anyákkal szerelt golyós menetesorsók igény szerint megmunkált végekkel és megfelelő csapágyegységekkel is kaphatók.

www.hiwin.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek