Az egész világon egyedülálló ORDERFOX.com gépbörze

Az ORDERFOX.com weboldalon új és használt gépek keresése, megtalálása és felkínálása minden eddiginél egyszerűbb.

2018. július 10., kedd, 13:10

Címkék: autóipari beszállító beszállító beszállítói ipar CNC fémmegmunkálás online portál ORDERFOX portál szerszámgép

Az ORDERFOX.com gépbörze megjelenésével egy további platform-feature lett online elérhető. Stratégiai, globális partnerkapcsolataink gépgyártókkal és használtgép-portálokkal gondoskodnak folyamatosan az aktuális ajánlatokról.

CNC-gépek keresése, fellelése és vásárlása az egész világon

A részletes keresés és az intelligens szűrőfunkciók segítségével az ORDERFOX.com-on minden egyes regisztrált tag egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő új vagy használt gépet. Az új gép börzén olyan szűrési funkciók állnak rendelkezésre, mint a fő- vagy alkategória (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gép, eszterga- vagy marógép stb.), géptípus, gyártó, vezérlés, ár, valamint ország, régió és még továbbiak is. A használtgép-börzén a szűrők kibővülnek az üzemórák számával és a gyártási évvel.

A regisztrált tagok CNC-gépeiket globálisan tudják kínálni

Az ORDERFOX.com tagok nem csak új és használt gépeket kereshetnek, hanem saját gépeiket is felkínálhatjáka legnagyobb gépbörzén. Az intuitív kezelőfelület segítségével a gépek felkínálása olyan egyszerűvé válik, mint még soha. A fő- és alkategória mellett (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gépek, eszterga- vagy marógépek stb.) a szűrők között megtalálható a géptípus, gyártó, vezérlés, áropciók és még sok más is. A hirdetményhez max. 8 képet lehet csatolni, ami biztosítja, hogy minden gépet tökéletesen be lehessen mutatni.

A kulisszák mögött már dolgozunk az ORDERFOX.com gépbörze bővítésén: Finanszírozó és fuvarozó partnerek integrálását tervezzük, hogy igény esetén a platformon keresztül közvetlenül lehessen neves partnerektől ajánlatokat beszerezni. Az ORDERFOX.com digitalizálási szakértői a gépbörze integrálásával újabb nagy lépést tesznek a „CNC-ágazat Google-je“felé. Világszerte invitáljuk a gépgyártókat és használtgép-portálokat arra, hogy az ORDERFOX.com égisze alatt prezentálják magukat és váljanak így a legnagyobb ágazati hálózat részévé. Az ORDERFOX.com összes jellemzője és szolgáltatása ingyenes.

Üdvözöljük az új, digitális CNC-világban!

www.orderfox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek