A Mikron Machining is elérhetővé vált az ORDERFOX.com portálon

A hagyományos svájci gépgyártó vállalkozás csatlakozik az Orderfox.com-hoz, és él az itt elhelyezhető digitális kiírások előnyeivel.

2019. február 12., kedd, 13:21

Címkék: beszerzés CNC elektronikus beszerzés ipar 4.0 online portál ORDERFOX portál

A Mikron Machining a nagyteljesítményű gyártórendszerek és a legmodernebb szerszámgépek egyik vezető gyártója. Az ORDERFOX.com-mal folytatott együttműködésnek köszönhetően mostantól a svájci vállalkozás új gépei megjelennek a Gépbörzén.

Az ORDERFOX.com a Mikron Machiningben olyan gépgyártóra lelt, aki a mai napig több mint 7.000 gyártórendszert fejlesztett ki és helyezett üzembe. A nemzetközi vevők az autóipar, az elektronika, a telekommunikáció, a fogyasztási javak, az építőipar, valamint a pneumatika és a hidraulika ipar területéről érkeznek. A Gépbörzén kapható többek között a Mikron új és díjat nyert, moduláris szerszámgépe is a teljesen integrálható „Mikron 6x6” automatizálással.

A Mikron a rottweili gyártóhelyen már sikerrel alkalmazza az ORDERFOX.com digitális beszerzési folyamatainak előnyeit. „Az ORDERFOX.com-ban megtaláltuk az ideális partnert ahhoz, hogy digitalizáljuk beszerzési folyamatainkat és további lépést tegyünk az Ipar 4.0 irányába. Az elmúlt hetekben már több CNC-megbízást elhelyeztünk az ORDERFOX.com-on, amelyekkel nagyon sikeresek voltunk. A jövőben az ORDERFOX.com-ot fokozottan fogjuk használni beszerzési folyamataink automatizálására.” - magyarázza Axel Warth, a svájci Mikron Machining marketing és üzleti fejlesztés vezetője.

Az ORDERFOX.com-mal profitálnak a beszerzők és a CNC-gyártók. A beszerzők mindenekelőtt értékelik az egyszerű, hatékony és automatizált kiírási folyamatokat, amelyekkel gyorsan megtalálják az új gyártópartnereket. A CNC-gyártók azért használják az ORDERFOX.com-ot, hogy vállalkozásuk kihasználtságát növeljék az azonnal elérhető megbízásokkal, illetve hogy kihelyezzenek megbízásokat.

www.orderfox.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek