A Mechanikus Gyártástechnológia innovációs fóruma

POWTECH 2016

2015. november 01., vasárnap, 14:43

Címkék: gyógyszeripar mechanikus gyártástechnológia papíripar PARTEC 2016 POWTECH 2016 üvegipar vegyipar

A németországi Nürnbergben lezajló POWTECH vásáron 18 havonta számos ágazat képviselői találkoznak egymással: a vegyi- és gyógyszeripartól az élelmiszer- és takarmány-gyártáson, az építés és kövek területen át egészen a kerámia- és üveg-, valamint a fa- és papíriparig.

A nemzetközi iparági szakértők számára 2016. április 19-től nyílik ismét alkalom a technológiai know-how megosztására és az új üzleti kapcsolatok kiépítésére. A kiállítással párhuzamosan tartott PARTEC részecske-technológiai világkongresszus a világ minden tájáról tudósok és mérnökök seregét vonzza majd a nürnbergi kiállítási központba.

Alig hét hónappal azelőtt, hogy a szállítás, az aprítás, az őrlés, a keverés vagy a szitálás kulcstechnológiáinak vezető szakvására megnyitná kapuit a nagyközönség előtt, már körvonalazódnak a későbbi sikert megalapozó tényezők. „Rengeteg előregisztráció érkezett be hozzánk, amik között számos korábbi kiállító és meghatározó iparági szereplő is megtalálható.  Már most lefoglalták a tavalyi kiállítási terület 80%-át – jelentette Beate Fischer, a NürnbergMesse, a kiállításért felelős projektmenedzsere. – A kiállítás iránti erős érdeklődés egyszersmind a POWTECH iparági meghatározó státuszát is demonstrálja.”

Vezércsere

Új vezetés égisze alatt nyílik majd meg a 2016-os POWTECH, mivel az elmúlt három évben a kiállítás menedzsereként funkcionáló Willy Viethent Beate Fischer váltotta a poszton. Beate Fischer tizenöt éves kiállítás-szervezői tapasztalattal csatlakozott a NürnbergMesséhez 2013 októberében. Korábbi munkahelyei között megtalálható a profi kereskedőknek dedikált szakkiállításokat szervező müncheni GHM, illetve a Salzburgi Kiállítási Központ. „A POWTECH 2014 szervezői csapatának tagjaként már komoly betekintést nyertem az ágazat rejtelmeibe. Különösen nagyra értékelem a kiállítók és a partnerek kölcsönösen konstruktív együttműködését és nagyon várom, hogy együtt dolgozva még jobban megszilárdítsuk a POWTECH vezető pozícióját a mechanikus gyártástechnológia terén.”

Változó elrendezések

A pavilonok módosított elrendezése ideális feltételeket biztosít a hatékony vásárlátogatáshoz. A TechnoPharm kiállítás integrációjával a gyógyszeripari szektor is beépült a POWTECH repertoárjába, így az ágazattal kapcsolatos fejlesztések a rendelkezésre álló mind a hat pavilonban megtalálhatók lesznek. A gyógyszeripari szegmens a nürnbergi kiállítóközpont „Déli Sora” mentén kapott helyet, ami kitűnő lehetőséget jelent a kiállítási túrák megtervezéséhez. A rendezvény az NCC Ost kapun – ahol a PARTEC konferenciatermei is találhatóak – és a metróállomással szemben lévő Mitte bejáraton keresztül is megközelíthető. A kiállítási térkép a www.powtech.de/floorplan oldalon tekinthető meg.

Szakértői fórumok a pavilonokban

A 2. 3. és 3A kiállítói csarnokok három szakértői fóruma iparág-specifikus, gyakorlati know-how elsajátítását ígérik. A POWTECH szponzorának számító APV (Nemzetközi Gyógyszertechnológiai Egyesület) egy speciális Pharma.Manufacturing.Excellence kiállítási területet is szervez. A 3A pavilonban elhelyezkedő szakértői fórum a 2D és 3D technológiák legújabb, a gyógyszeripart is érintő fejlesztéseit mutatják majd be. A 3-as csarnokban a POWTECH Technology Forum az élelmiszer-, gyógyszer- és vegyipar alkalmazás-vezérelt megoldásait tárja majd a nagyközönség szeme elé, közösen az alkalmazott tudományokra szakosodott egyetemekkel és kutatóintézetekkel.

A 2. pavilonban megtalálható Expert Forum Hall a robbanásvédelem és a mechanikus gyártástechnológia egyéb iparág-specifikus kihívásainak aktuális trendjeiről szolgáltat majd információkat.

www.powtech.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek