A Fémek Csillogó Világa újratöltve

A vásárnégyes irányítóbizottsága megkezdte a kiállítói meghívók kiküldését

2018. július 10., kedd, 06:00

Címkék: düsseldorf GIFA 2018 messe düsseldorf METEC 2018 NEWCAST 2018 öntészet öntöde öntödeipar termotechnika THERMPROCESS 2018

Újra eljött az idő: megindultak a GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST vásárnégyes előkészületei. A kapott meghívókkal a világ minden tájáról érkező kiállítók már regisztrálhatnak a Fémek Csillogó Világának megfelelő kategóriájába a legjobb standhelyek lefoglalásához.

2019. június 25–29. között Düsseldorfban minden az öntészet, a kohászat és a hőkezelési technológiák körül forog majd. „A GMTN négy technológiai szakvására egyedülálló koncepciót jelent – mondta Friedrich Kehrer, a Messe Düsseldorf GmbH globális portfólió igazgatója. – Düsseldorfban az öntödei, kohászati ​​és hőtechnikai iparágak döntéshozói, szakértői, beszállítói és felhasználói egyetlen forrásból nyerhetnek teljes összképet a szektorok jelenlegi és jövőbeni tendenciáiról.” A szervezők jövőre több mint 2 200 kiállítóval és 78 ezer látogatóval számolnak 2019 júniusában. A vásárnégyes irányítóbizottsága 2017 végén tartotta első ülését, ahol megválasztották az egyes kiállítások elnökeit és meghatározták a GMTN központi elemeit.

GIFA – egy 1956 óta íródó történelem

A GIFA nemzetközi öntészeti szakvásár 1956 óta számít Düsseldorf szakkiállítás-portfóliója oszlopos tagjának. A már hagyománnyá vált szakvásár nemcsak kiemelkedő eredményeket mutat fel (2015-ben 47 országból 942 kiállító és 48 783 szakmai látogató), de számtalan újítást is bemutat a világ minden részéről érkező látogatóknak. 2019-ben a GIFA ismét szinte a teljes termékkínálatot bemutatja majd a következő területeken: öntödei és olvasztóberendezések, tűzálló technológiák, öntő- és magkészítő üzemek, berendezések, homokformázó segédanyagok, homok-visszaforgatás, forma- és szerszámgyártás, folyamatvezérlő technológia és automatizálás, környezetvédelem és hulladékeltávolítás, valamint információtechnológia.

METEC 2019: már tizedik alkalommal Düsseldorfban

A vas-, acél- és színesfémgyártás, -öntés és -alakítás vezető vásárai közé tartozó METEC 1979 óta bejegyzett tagja a négy szakkiállításnak. A jubileumi, tizedik rendezvényen mindenekelőtt a nyersvas-, az acél- és a színesfémgyártás, az acélöntés és -alakítás, valamint a henger- és acélművek mutatkoznak be Düsseldorfban. 2015-ben a METEC több mint 17 700 látogatója (53% Németországon kívülről) és 35 országból érkező 525 kiállító újabb rekordot írt a vásár közel 40 éves történetében.

THERMPROCESS: innovatív hőkezelési technológia

A THERMPROCESS vásár még hosszabb hagyományokkal rendelkezik: az ipari kemencék, ipari hőkezelők és hőkezelési eljárások innovációit felvonultató kiállítás történelme már 1974 óta íródik. A vásár három évvel ezelőtt több mint 7 100 szakmai látogatót vonzott, amelyek közül minden második külföldről érkezett, a 314 kiállító cég pedig 30 országból látogatott Düsseldorfba. A kiállításon ipari kemencék, ipari hőkezelő berendezések, rendszerek és folyamatok, valamint speciális alkalmazások, alkatrészek, berendezések és egyéb kiegészítők kerülnek bemutatásra a munkavédelem és az ergonómia szempontjai mellett.

Azonnali sikert aratott a NEWCAST

A NEWCAST 2003-ban negyedikként csatlakozott a vásári kvartetthez. A precíziós öntészet hamar az iparág vezető eseményévé vált: 2015-ben a mintegy 4 000 látogató 66%-a származott Németországon kívülről, a 434 kiállító pedig 33 országból érkezett. Az öntvények alkalmazási területei a gépjárműgyártástól és az űrhajózástól a gépgyártáson át az orvosi technológiákig terjednek.

A „Fémek Csillogó Világa” előkészületei januárban a regisztrációs időszak kezdetével startoltak el. A regisztráció hivatalos határideje 2018. április 30. A regisztráció leggyorsabb módja az online linkeken keresztül történik – ez nem csak azokra a vállalatokra vonatkozik, amelyek már részt vettek a vásárokon, hanem az új kiállítókra is.

www.gifa.com/2330

www.metec.com/2330

www.thermprocess.de/2330

www.newcast.com/2330

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek