2019 után újra lesz fémipari vásár Düsseldorfban

Már megnyílt a regisztrációs lehetőség a METAV 2022 szakkiállításra

2021. május 18., kedd, 15:49

Címkék: düsseldorf fémipar fémmegmunkálás messe düsseldorf metav METAV 2021

Csaknem két év után végre jó hír érkezett a német kiállítási szektorból: újra lesz fémipari vásár németországban. A METAV 2022 március 8. és 11. között tart majd nyitva Düsseldorfban. A regisztrációs űrlapokat már a múlt héten kiküldték.

"Az EMO Hannover 2019 óta a METAV 2022 kínál ismét lehetőséget a fémiparnak személyes kapcsolatfelvételre és a széleskörű hálózatépítésre Európa legnagyobb ipari központjában" - mondta Martin Göbel, a METAV szervezője, a VDW ( Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) szakkiállításainak igazgatója. A látogatók végre első kézből ismerhetik meg a legújabb termékeket, gyakorlati megoldásokat és innovatív szolgáltatásokat, találkozhatnak a szakértőkkel és természetesen beruhásái térgyalásokat is folytathatnak.Számos gyártó él majd ezzel a lehetőséggel. A METAV 2020-ra regisztrált több mint 400 kiállítóele már megerősítette, hogy a METAV 2022-n tér vissza.

Több mint egy év át digitális események és virtuális konferenciák uralták a terepet a rendezvény tilalom és az utazási korlátozások miatt. Ez idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy semmilyen digitális megoldás sem pótolhatja teljes mértékben az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való személyes kapcsolatot. "Ezt a visszajelzást kaptuk a kiállítóktól" - jelentette ki Stephanie Simon, a VDW szakkiállítás projektért felelős munkatársa. Ezen túlmenően a kkv-k exportlehetőségeit a nemzetközi szakvásárok képesek előrelendíteni nagymértékben.  Ezt állította a feldolgozóipar válaszadóinak 70 százaléka az Auma nemrégiben készült, ez év áprilisában készített felmérésében. Az elmúlt néhány hétben fordulat ment végbe az üzleti hangulatban is.A kereslet ismét gyorsan növekszik, különösen Kínában és az Egyesült Államokban. A gazdasági tevékenység élénkülése tapasztalható Európában is.

A METAV szervezője, a VDW a vásárt digitális formátumokkal egészíti ki. "A hibrid vásárkoncepciók jelentik a jövőt - jósolta Martin Göbel. - Az üzleti partner keresés, a webes rendezvények és más online formátumok lehetővé teszik a kiállítók számára, hogy további vásárlói csoportokat érjenek el, és növeljék elérhetőségüket. Természetesen nem akarjuk, hogy ügyfeleink hiányolják ezt a lehetőséget."

A VDW maga is digitális formában tartja a kapcsolatot ügyfeleivel. A nyomtatott prospektusok vagy PDF fájlok helyett a kiállítók számára előnyösek az interaktív e-kiadványok, amelyek minden információt tartalmaznak a METAV-ról a regisztrációs dokumentumokkal együtt: kiállítói és látogatói nyilatkozatok, videók, képgalériák, szövegek és grafikák. Mindez a www.metav.de oldalon érhető el.

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft

Máté Szilvia, képviseletvezető

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek