Új távfelügyeleti eszköz az automata kenőrendszerekhez

2018. október 08., hétfő, 06:00

Címkék: csapágy intelligens csapágy kenés kenéstechnika kenőanyag kenőegység kenőrendszer SKF

Az SKF a mai napon bejelentette az LRM2 kenőberendezés-távfelügyeleti eszköz piaci bevezetését. A kenőolajokkal és kenőzsírokkal is kompatibilis távfelügyeleti eszközt az olyan kenőrendszerekhez fejlesztették ki, amelyeket az alkalmazás jellege vagy elhelyezkedése miatt nem lehet naponta ellenőrizni.

Az LRM2 egyvezetékes, kétvezetékes és progresszív kenőrendszerekhez használható, és a rendszeren belül egy vagy több azonos típusú szivattyúval képes kommunikálni. Az eszköz a mobiltelefonokhoz hasonló SIM-kártyával rendelkezik a szöveges üzenetek és e-mailek küldéséhez és fogadásához iOS vagy Android mobileszközökön, illetve számítógépen keresztül. 

A két digitális bemenettel és kimenettel ellátott LRM2 jelzi az alacsony kenőanyag-szintet, valamint hibaüzeneteket küld. A távfelügyeleti eszköz segítségével további kenési ciklus indítható, és az eredeti beállítás egyszerűen visszaállítható egy mobil eszközről vagy számítógépről küldött üzenettel. További előnyt jelent, hogy nincs szükség külön szoftverre, mivel a rendszerinformáció egy internetes böngésző segítségével elérhető.


Az LRM2 a szélenergia-iparban, a vasútvonalakon, a felvonókhoz és a szennyvíztisztító alkalmazásokhoz, valamint más iparágakban is használható. Továbbá az LRM2 modul burkolat nélkül is rendelhető az olyan alkalmazásokhoz, amelyeknél a távfelügyeleti eszközt egy meglévő vezérlőszekrénybe kell beszerelni. 

A több mint 100 év alatt megszerzett SKF és Lincoln szakértelem egyesítésével az iparban az SKF kínálja az innovatív kenéstechnikai megoldások legátfogóbb portfólióját – a kézi kenőberendezésektől és eszközöktől kezdve a legkorszerűbb központi és automata kenőrendszerekig.

www.skf.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek