Új Lincoln kenőkerékkel bővült az SKF kínálata

2018. szeptember 27., csütörtök, 13:01

Címkék: csapágy kenés kenéstechnika kenőanyag kenőrendszer SKF

Az SKF bejelentette a nyitott fogaskerekekhez és fogaslécekhez kifejlesztett Lincoln LP2 kenőkerék piaci bevezetését.

Az SKF a mai napon bejelentette a nyitott fogaskerekekhez és fogaslécekhez kifejlesztett Lincoln LP2 kenőkerék piaci bevezetését. Az SKF meglévő kenőkerék-sorozatát kiegészítő, megbízható LP2 kenőkerék moduláris felépítésű, és akár 80 ford/perc fordulatszám mellett is alkalmas a gyorsan forgó alkalmazások kenésére. 

Mivel az LP2 kenőkerékhez nincs szükség sűrített levegőre, használatakor nem keletkezik környezetszennyező kenőanyag-permet. Továbbá nagyobb alapolaj-viszkozitású kenőanyagokkal, például NLGI 2. osztályú kenőzsírokkal is használható. A kézi kenéshez képest az LP2 kenőkerekek használata jobb minőségű kenést biztosít, csökkenti a költségeket és a szükséges munkaerő számát, valamint a balesetek kockázatát.


A moduláris kialakítás lehetővé teszi a vevők számára, hogy a kenőkereket az alkalmazások egyedi követelményeihez konfigurálják. Az LP2 a bányászatban, a szélenergia-iparban, az építőiparban, a tengerhajózásban és az anyagmozgató alkalmazásokban, valamint a sikló- vagy fogaskoszorús csapágyakhoz alkalmazható. 

A több mint 100 év alatt megszerzett SKF és Lincoln szakértelem egyesítésével az iparban az SKF kínálja az innovatív kenéstechnikai megoldások legátfogóbb portfólióját – a kézi kenőberendezésektől és eszközöktől kezdve a legkorszerűbb központi és automatikus kenőrendszerekig.

www.skf.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek