Ragaszkodjon az eredeti SKF termékekhez - az üzem hatékonysága függ ettől

2021. október 28., csütörtök, 10:46

Címkék: csapágy dupla görgős csapágy hamisítás hibrid csapágy kúpgörgős csapágy SKF

A jó hírű vállalattól vásárolt, kiváló minőségű, elismert márkájú termékek használata alapvető fontosságú az üzem hatékonysága és a munkavállalók biztonsága szempontjából. A minőségi termékek megbízhatóak, hosszú élettartamúak és alacsony karbantartási igénnyel rendelkeznek, melynek eredményeként optimalizált rendelkezésre állás és termelékenység, csökkentett költségek, alacsonyabb beszerzési és üzemeltetési összköltség, és végül megnövelt jövedelmezőség érhető el.

Pontosan erre számíthat, ha eredeti SKF csapágyakat, csapágyházakat, tömítéseket és kenőanyagokat használ. A több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező SKF folyamatosan beruházásokkal támogatja a kutatás-fejlesztést annak érdekében, hogy biztosítsa a legmodernebb technológiákat, az iparági legjobb gyakorlatokat és az innovatív termékeket, amelyek fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy megfelelő teljesítményt nyújtsanak az előírásokban meghatározott ideig.

Míg az SKF csapágyak elismertsége és népszerűsége a csapágyak minőségének és hatékonyságának köszönhető, hamis termékek vásárlása esetén egyszerűen nem tudhatja, hogy mit kap a pénzéért. A hamisított alkatrészeket olcsón és gyenge minőségű anyagok felhasználásával állítják elő, és a gyártásuk során nem az a cél, hogy megbízható és hosszú élettartammal rendelkező termékeket biztosítsanak. A hamis termékek használatával járó potenciális kockázatokat nem lehet eléggé hangsúlyozni - veszélyeztetheti a berendezései megbízhatóságát, az alkalmazottai egészségét és biztonságát, a környezetvédelmi célkitűzéseit és végül az üzleti eredményét.

A hamis csapágyak bármikor tönkremehetnek, és károsíthatják a többi alkatrészt. Ez a berendezés meghibásodásához és ebből következően nem tervezett leállásokhoz vezethet. A termelés leállításával járó rendkívüli költségek mellett a szükséges karbantartási és javítási költségek is növekednek. Továbbá a gyenge minőségű hamis csapágyak miatt bekövetkező meghibásodások hulladékkezelési problémákat okozhatnak, míg az új alkatrészek tervezettnél korábbi beszerzése növeli a szénlábnyomot. Végül - ám ez a legfontosabb - a csapágyak meghibásodása az alkalmazottak sérülését is okozhatja.

Azonban az csak az egyik dolog, ha tisztában van a hamis termékek használatából fakadó költséges következményekkel; a hamis termék felismerése teljesen más kérdés. A hamisított termékeket pusztán a termék vagy a csomagolás kinézete alapján rendkívül nehéz beazonosítani. Az SKF néhány tanáccsal segítséget nyújt Önnek ahhoz, hogyan lehet a hamisítványokat megkülönböztetni az eredeti termékektől.

Először is, figyeljen a következő figyelmeztető jelekre: Az ajánlatot előnyös alkalmi vételként mutatják be, amely úgy tűnik, hogy „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen”; rövid szállítási határidőket ígérnek a speciális termékekhez, valamint a termék eredetiségigazolásain és egyéb dokumentációin az eladó azt állítja, hogy üzleti kapcsolatban áll az SKF-fel.

Ha valamilyen okból azt gyanítja, hogy a termék hamis, az eredetiségét ellenőrizheti az okostelefonra letölthető SKF Authenticate alkalmazással. Ismeretlen forrásból származó gyanús termékekről kérjen fényképeket, és a vásárlás előtt küldje el azokat ellenőrzésre közvetlenül nekünk. Vállaljuk, hogy a lehető leghamarabb - általában 24 órán belül - visszajelzést küldünk Önnek az eredménnyel. Felveheti velünk a kapcsolatot a genuine@skf.com e-mail címen is. Csak az SKF szakértői tudják ellenőrizni az SKF védjegyekkel megjelölt termék vagy csomagolás eredetiségét, és ezáltal segítenek elkerülni, hogy a hamisított termékekkel és tanúsítványokkal megtévesszék Önt.

Másodszor, gondosan válassza ki a csapágybeszállítót, és óvakodjon az ismeretlen beszállítóktól. A hitelesség biztosításának legjobb módja, ha a világ 130 országában működő több mint 17 000 SKF Szerződött Partner egyikétől vásárol, akik segítséget nyújtanak Önnek a kívánt termékek beszerzéséhez. A hivatalos SKF viszonteladók listája megtalálható a  weboldalon.

Az eredeti SKF termékek használatával biztosított megbízható termelés megóvja a berendezéseit és optimalizálja az üzemi hatékonyságot, ezáltal lehetővé teszi, hogy betartsa a vevőinek tett ígéreteit a szállítási határidőkre vonatkozóan, valamint minimalizálja a reklamációk és visszahívások esélyét, így megőrizheti a megbízható beszállítóként és üzleti partnerként szerzett jól megérdemelt hírnevét.

www.skf.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek