Precíz, sokoldalú, nagy teljesítményű

HIWIN hengerelt golyósorsók miniatűr alkalmazásokhoz

2015. augusztus 31., hétfő, 17:22

Címkék: golyósorsó HIWIN RSIT modell

Miniatűr alkalmazásokban megvalósítandó pozicionálási feladatokhoz ajánlja a HIWIN a hengeres szimpla anyával szerelt, RSIT sorozatú kisméretű golyósorsókat: a 8, 10 és 12 mm átmérőjű, valamint 2,5 vagy 4 mm emelkedésű modellek ideálisak a miniatűr feldolgozási központokban és gravírozógépeken, illetve az automatizálástechnika pick-and-place feladataiban.

Standard pontossági követelmények esetén a hengerelt golyósorsók gazdaságos alternatívát jelentenek a csiszolt golyósorsók mellett. A különböző igényekhez három pontossági osztály közül lehet választani, amelyeknél 300 mm-es úton maximum 0,023, 0,052 vagy 0,21 mm eltérés tapasztalható. Ha fontos a nagyobb ismétlési pontosság, egyedi igényre csökkentett axiális holtjátékú golyósorsókat is tud a HIWIN szállítani. A becsavarozó menetnek köszönhetően a hengeres szimpla anyák egyszerűen beépíthetők az adott konstrukcióba.

R12-04B1-RSIT HIWIN golyósorsó

 

Mivel az RSIT modelleknél a golyó-visszavezetés belső egyedi terelésként van megoldva, a golyósorsón lévő anyák kis átmérőjűek. A teljesítményt csökkentő szennyeződések és lerakódások megakadályozása érdekében az anyák érintésmentes poliamid lehúzóval vannak ellátva, amelyek nem okoznak súrlódást, így nem befolyásolják az üresjárati nyomatékot. Az üzemelés során az anyában lévő kenőhorony gondoskodik a kenőanyag-ellátásról. Az RSIT sorozat orsói választható módon végmegmunkálással vagy anélkül kaphatók, offenburgi raktárunkból rövid határidővel beszerezhetők. Ezenkívül a HIWIN csapágyegységekkel és szabványos orsóvégekkel ellátott komplett golyósorsókat is szállít, így ügyfeleink kihasználhatják a beépítésre kész összes egység egy helyről történő beszerezésének előnyét.

 

Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata, a HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások, elektromos emelő hengerek, KK Lineármodulok és elekromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionáló rendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így például szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

 

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

Magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06 1 786 6461

Mobil: 06 30 517 3091

Fax.: 06 1 789 4786

www.hiwin.hu

HIWIN ... Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek