Megerősítik üzleti kapcsolataikat az RS és az SKF

Új megállapodás szélesíti az RS portfólióját új csapágyakkal, tömítésekkel és erőátvitelekkel kezdve

2020. február 05., szerda, 12:08

Címkék: csapágy karbantartás kenés kenéstechnika kenőanyag kenőrendszer RS Components SKF tömítés

Az RS Components (RS) új közvetlen szállítási megállapodást írt alá a svéd SKF csapágygyártóval. A megállapodás lehetővé teszi az RS igen gyors választékbővítését, amely elsősorban az erőátviteli termékekre, csapágyakra és tömítésekre koncentrál ipari tervező és karbantartó szakemberek számára.

Az 1907-ben Gothenburgban alapított SKF a világ legnagyobb csapágygyártója és Svédország egyik legnagyobb vállalata, amely több mint 44 000 embert foglalkoztat világszerte. Csapágyakat szállít számos ipari és autóipari alkalmazáshoz, valamint fejlesztési partnere és szponzora a Ferrari Formula One csapatnak. A csapágyak, tömítések és erőátviteli termékek mellett, az SKF ipari kenőanyagok és kenési rendszerek, állapotfigyelő rendszerek, szerszámok és egyéb karbantartási eszközök széles körét gyártja.

„A már eddig is jól működő kapcsolatunkat nagyobb közvetlen elköteleződéssel tovább erősítve az SKF-fel, sokkal szélesebb termékportfóliót kívánunk kiépíteni és kínálni ügyfeleinknek – mondta el Kristian Olsson, az RS ipari automatizálási és vezérlési elnökhelyettese. – Megnövelt elkötelezettségünkkel SKF kínálatunk az elérhető legerősebb lesz egész Európában.”

Michael Crean, az SKF délnyugat-európai értékesítési igazgatója így kommentálta: „Ezzel a megállapodással világosan elismerjük az RS erejét a forgalmazás területén. Kombinált digitális és fizikai értékesítési rendszerének képességei hozzáadott értéket nyújtanak és kiegészítik eddigi partnereinket. Még szorosabb együttműködésünk az RS Components-szel lehetővé teszi az SKF számára szélesebb vevőkör elérését szélesebb piaci tartományban.”

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek