Beépítésre kész, komplett lineáris tengelyek

Gyors és egyszerű paraméterezés

2015. április 21., kedd, 10:58

Címkék: HIWIN KK lineáris tengely szervomotor

A lineáris technika szakértőjeként a HIWIN jól bevált KK sorozatú lineáris tengelyeit HIWIN szervomotorral és HIWIN meghajtással együtt mostantól beépítésre kész, komplett tengelyként is szállítja.

A megfelelő tengelyrendszer a mindenkori alkalmazás követelményeinek megfelelően a modularitás elve alapján egyedi komponensekből alakítható ki. A lineáris tengelyt, a szervomotort és a meghajtást a motor-, encoder- és fékvezetékkel, valamint maximum három végkapcsolóval együtt szállítjuk. Választható módon kaphatók alumínium- vagy harmonikaborítások, valamint a nagyobb erők és nyomatékok felvételére egy második golyóskocsi is.

Komplett HIWIN tengely szervomotorral és meghajtással

A komplett tengelyrendszerek jó pozicionálási és ismétlési pontosságát a profilsínvezetés és a beépített golyós menetesorsó biztosítja. Az acélból készült tartóprofilok és golyóskocsik kiváló merevséget és terhelhetőséget nyújtanak. A szervomotorok teljesítménye 50-70 W, választható módon motorfékkel vagy motorfék nélkül szállíthatók. A teljesen digitális, vektorszabályozású D2 digitális meghajtásokat kifejezetten a HIWIN szervomotorokhoz optimalizálták. Három méretben (100, 400 és 1 000 W) kaphatók, és opcionálisan EtherCAT interfésszel is szállíthatók. Paraméterezésük és üzembe helyezésük a cég saját „Lightening” szoftvere segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata, a HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások, elektromos emelőhengerek, KK Lineármodulok és elekromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionáló rendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így pl. szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

Magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06-1/786-6461

Mobil: 06-30/517-3091

Fax.: 06-1/789-4786

Email: info@hiwin.hu

www.hiwin.hu

HIWIN ... Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek