A HIWIN bővíti CAD-konfigurátorát

Az ügyfeleknél használt lineáris technika 2D és 3D adatai

2015. március 23., hétfő, 08:00

Címkék: CAD-konfigurátor CAD-modell HIWIN lineáris tengely

A HIWIN lineártechnikai szállító 2012 óta kínál honlapján olyan CAD konfigurátort, amellyel a HIWIN termékek CAD-modelljei 2D és 3D ábrázolásban egyedileg konfigurálhatók.

A lineáris vezetéseken és a golyós menetes orsókon kívül az online kínálat mostantól a HIWIN lineáris tengelyeket is magában foglalja valamennyi méretben (KK40 – KK130). A lineáris tengelyek konfigurálható opciói között választhatók hosszú és rövid golyóskocsik, a motor rögzítéséhez illesztőperem, különböző borításváltozatok és végkapcsolók, valamint megadható a golyóskocsik száma és pozíciója. A CAD-konfigurátor megjeleníti a konfigurált modell képét, adatai pedig az összes forgalomban lévő CAD-rendszerbe letölthetők. Lehetőséget kínál semleges adatcsere-formátumokban, például .step kiterjesztésű fájlokban való letöltésre is. A program rögtön megjeleníti a konfigurált komponensek rendelési kódjait is.

A felhasználók mostantól a HIWIN lineáris tengelyeit is modellezhetik a cég CAD-konfigurátora segítségével

A KK sorozatú lineáris tengelyek HIWIN szervomotorral és HIWIN szervohajtással készre szerelt kompakt, strapabíró pozicionáló-tengelyek. Ugyanakkor megfelelő illesztőperemmel természetesen ügyfélspecifikus moto­rok is csatlakoztathatók hozzájuk.

Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata, a HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások, elektromos emelőhengerek, KK Lineármodulok és elekromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionáló-rendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus, különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így például szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

Magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06-1/786-6461

Mobil: 06-30/517-3091

Fax.: 06-1/789-4786

www.hiwin.hu

HIWIN ... Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek