"élelmiszeripar" címke cikkei:

JIS-szabványnak megfelelő új SKF golyóscsapágy-egységek az európai piacon

JIS-szabványnak megfelelő új SKF golyóscsapágy-egységek az európai piacon (Cikk)

Az SKF bevezette a japán ipari szabványoknak (JIS) megfelelő golyóscsapágy-egységek új választékát, amely nagyobb teljesítményt biztosít az általános célú alkalmazásokban - például az anyagmozgatásban, a mezőgazdaságban, valamint az élelmiszeripar és az italgyártás területén.

Flexibilis raklapozó az élelmiszeriparban (Videó)

KUKA KR QUANTEC robot raklapozza a bajorkolbász-konzerveket a Fleischwerke Zimmermann-nál, ahol is az volt a cél, hogy a robot felgyorsítsa a csomagolási folyamatot és levegye a dolgozók válláról a nehéz fizikai munka terhét. A raklapozást a cég korábban manuálisan végezte, ami ergonómiai szempontból nem volt megfelelő a dolgozók számára. A belső logisztika optimalizálása érdekében ezért egy KUKA KR 12 R3200 PA típusú raklapozót integráltak a folyamatukba.

Az élelmiszer-biztonság proaktív megközelítése

Az élelmiszer-biztonság proaktív megközelítése (Cikk)

Az innovatív golyóscsapágy-egységek bővítik a higiénikus kivitel adta lehetőségeket, ugyanakkor csökkentik a karbantartási költségeket, valamint a korábbiaknál nagyobb megbízhatóságot és magasabb szintű fenntarthatóságot biztosítanak az élelmiszeripari vállalatok számára.

Az élelmiszer-higiénia építőkövei

Az élelmiszer-higiénia építőkövei (Cikk)

A berendezések higiénikus kivitelére helyezett hangsúly fontos szerepet játszhat az élelmiszer-biztonság szabályozásában az élelmiszeripari termékek előállítása során. Azonban ha ezt túl tágan értelmezzük, és nem fordítunk elég figyelmet a rendszer alkatrészeinek higiénikus kivitelére, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a csapágyak belsejében megtelepedett baktériumok elszaporodjanak.

Biztonságos élelmiszergyártás

Biztonságos élelmiszergyártás (Cikk)

Az SKF az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő új csapágysorozatot mutatott be, amelynek segítségével minimálisra csökkenthető az élelmiszer-szennyezés és az ehhez kapcsolódó termékvisszahívások kockázata.

9,5 százalékkal nőtt az ipari termelés novemberben (Cikk)

Az ipari termelés volumene tavaly novemberben 9,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, a munkanaphatástól megtisztított adat szerint 7,0 százalékos volt a növekedés - erősítette meg a részletes adatok alapján szerdán kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Biztató kilátások az Aventics előtt

Biztató kilátások az Aventics előtt (Cikk)

Iparági szakértők előrejelzései alapján 2020-ra átlagosan 25 százalékkal is emelkedhet a pneumatikai eszközök világpiaci összforgalma. A legnagyobb lehetőség az ázsiai piacban rejlik, azonban az ágazat meghatározó szereplője Amerikában, Európában és hazánkban is stabil növekedéssel kalkulál.

Óriási potenciál rejlik a pneumatikai piacban

Óriási potenciál rejlik a pneumatikai piacban (Cikk)

A pneumatikai eszközök minősége és ezzel párhuzamosan azok felhasználása is dinamikus fejlődést mutat. Előrejelzések szerint 2020-ra átlagosan 25 százalékkal emelkedhet a világpiaci összforgalom. A legnagyobb lehetőség Ázsiában van, de az Aventics Amerikában, Európában és idehaza is stabil növekedéssel kalkulál.

Az SKF és az élelmiszeripar (Cikk)

A fenntarthatóságra és a megújuló energiaforrásokra világszerte növekvő figyelmet fordítanak a gyártók. Az SKF a gyártósorok hatékonyságának növelésével, a fenntartható termelésre irányuló megoldásaival, valamint az élelmiszerek és a munkaerő biztonságának növelésével segíti az üzemvezetőket a hatékonyabb versenyben. Emellett az SKF megoldások hozzájárulnak az élelmiszer-ipari üzemek hulladéktermelésének csökkentéséhez, a víztakarékossághoz és az energiaköltségek csökkentéséhez is.

Svájci aroma a hagyma városában (Cikk)

Átadták a svájci központú Givaudan új ízesítőanyag-gyárát Makón, a 130 millió eurós beruházással felépített üzemben jelenleg kétszázan dolgoznak, a termelés felfutásával a létszám a jövő év végére háromszázra nő.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek